Produktionsledare till Nolato MediTech


Arbetsgivare: Nolato Meditech AB
Arbetsort: Lomma
Publiceringdatum: 2019-03-21

Nolato MediTech söker ytterligare en driven produktionsledare att fortsätta utveckla produktionen vidare mot världsklass. Ledare hos oss är både chef, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder vi arbetar efter. Det finns struktur för arbetet men den vill vi att du ständigt utmanar och det genom ditt närvarande och agerande ledarskap, vilket kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Du skall både kunna fatta snabba beslut samtidigt som du tänker långsiktigt. I arbetet ingår även strategisk planering för din avdelning som sedan bryts ner till tydliga mål med en daglig struktur. I denna roll har du ett personalansvar för ca. 20 medarbetare fördelat på flera skift där kompetensutveckling och flexibilitet är avgörande för att klara målen. Som produktionsledare verkar du för att produktionsenheten uppnår sina uppsatta mål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Leda och coacha medarbetarna
• Budgetansvar
• Dagligt och strategiskt målarbete
• Arbete i fabriksledningen
• Effektivisera och utveckla avdelningen utifrån Lean som förhållningssätt
• Utveckla gruppens kompetens och flexibilitet

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi ser gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet och har arbetat som ledare i producerande industri med högt tempo. Vi tror att du har en lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har ett brinnande intresse för att leda och utveckla människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har grundläggande kunskap och förståelse för LEAN som förhållningssätt.

Personliga Egenskaper
Du är ansvarstagande, välorganiserad och affärsmässig och har förmågan att vara drivande och beslutsmässig när situationen så kräver. Vi ser att man är strukturerad i sitt arbete och utmanar de rutiner och arbetssätt som man anser går att förbättra. Vi tror att du är strukturerad i ditt arbetssätt och prestigelös i ditt förhållande till andra.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du får även möjlighet att arbeta med LEAN i ett väldigt engagerat bolag som vann Svenska LEAN priset 2015 och som nu är redo att ta nästa steg i utvecklingen.

Ansökan
Stämmer ovan beskrivning in på dig och du känner att detta är ett tillfälle som inte får missas? Skicka då in din ansökan till hr.meditech@nolato.com senast den 21:a April 2019.
Vill Du veta mer, kontakta
Fabrikschef; Hanna Ingesson, 072-237 46 42, Hanna.Ingesson@nolato.com
HR Admin; Stefan Hasselblad, 0768-617183, stefan.hasselblad@nolato.com

Om oss:
Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE till ledande kunder inom medicinteknik, läkemedel, telekom, fordon, hygien och andra utvalda industriella sektorer.

Vår affärsmodell bygger på ett nära, långvarigt och innovativt samarbete med kunderna. Genom ledande polymerteknologi, bred kompetens och högeffektiv produktion strävar vi efter att skapa mervärde för såväl kunder som aktieägare.

Arbetslivserfarenhet

Produktionschef, tillverkning: 2-4 års erfarenhet
Nolato Meditech AB


Ange referens Produktionsledare Lomma


Escape Room Stockholm