Rörnätstekniker


Arbetsgivare: Telge Nät AB
Arbetsort: Södertälje
Publiceringdatum: 2019-03-21

Som vår nya rörnätstekniker kommer du att få en omväxlande roll. Din huvuduppgift blir att se till att Telge Näts vatten-, avloppsledningar och ventiler fungerar som de ska. Om du är driven och en naturlig problemlösare som trivs med att ge god service åt våra kunder så passar du perfekt i den här rollen.Rörnätstekniker på Telge Nät/ VA-Drift VA-drift, avdelningen för produktion och distribution (VA) på Telge Nät, producerar och distribuerar dricksvatten samt säkrar avloppshanteringen i Södertälje kommun. I rollen som Rörnätstekniker ser du till att vi har en säker distribution av dricksvatten och att avloppsvatten pumpas vidare till avloppsverken. Du kommer att arbeta med underhåll av våra vattenledningar och ventiler, reparation och förnyelse av VA-ledningarna, installation av LTA-anläggningar och vattenmätare samt rondering av brunnar och raviner.

I dina arbetsuppgifter ingår även:

Akuta drifts- och reparationsarbeten samt beredskapstjänstgöring.
Då våra vattenanläggningar är skyddsklassade kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras.


Mer om ditt nya jobb Telge Nät AB är en del av Telge-koncernen, som ägs av Södertälje kommun. Telge Nät har idag omkring 150 medarbetare. Telge Nät ska tillhandahålla kompletta energilösningar, stadsnäts- och VA-tjänster med långsiktig positiv miljöpåverkan till i första hand kommunens invånare, näringsliv och offentlig verksamhet. Bolaget ska eftersträva en hög leveranssäkerhet.Det här är du Vi kommer att värdera dina personliga egenskaper högt. Vi söker dig som är initiativrik och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är kreativ och gillar att hitta lösningar på problem. Kundmöten är en del av jobbet och det är viktigt att du tycker om människor och alltid eftersträvar att ge bra service. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och leverera på utsatt tid med förväntad kvalité, du tycker om att tillsammans med dina kollegor jobba för att ständigt förbättra verksamheten. Du är positiv som person och du känner igen dig i Telges kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig.Krav

Teknisk utbildning på gymnasienivå.
B-körkort.


Meriter

Erfarenhet av rör- och svetsarbeten.
Rörnätstekniker, diplomerad vattenrörläggare eller motsvarande.
Erfarenhet av drift- och anläggningsarbete inom VA.
Utbildning i heta arbeten.
Erfarenhet och utbildning i arbete på väg.
Erfarenhet av digitalt kartverk
Flerspråkig
BE körkort alt. B96.


Det här är vi Välkommen till Telge Nät – en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.Ansök idag Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 21 april 2019.Kontakt Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Ylva Åström, 08-550 226 36. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Gunnar Hector, HR-specialist, 08-550 230 42. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Terese Fridquist för SACO. Du når båda på 08 550 220 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.Arbetslivserfarenhet

Underhållstekniker, vattenrening: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enl ök

Om anställningsvillkor

Tillsvidare
Tillsvidare
Ylva Gustavsson
Holmfastvägen 31
Telge Nät AB
Box 633
15127 Södertälje


Escape Room Stockholm