Kundkommunikatör till Norrmejerier


Arbetsgivare: StudentConsulting
Arbetsort: Umeå
Publiceringdatum: 2019-03-28

Kan du leverera kundbemötande med god service och hög kvalitet? Nu söker vi en kundkommunikatör till Norrmejerier.

Norrmejerier är Sveriges nordligaste mejeriförening och ägs av mjölkbönder i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Deras vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som alla kan vara stolta över.

Som kundkommunikatör har du en viktig roll. Arbetsuppgifterna består av att:

• Ta emot och besvara inkommande telefonsamtal och e-post från kunder
• Besvara kommentarer och frågeställningar via sociala kanaler
• Registrera kundordrar och reklamationer
• Bevaka flödet av elektroniska ordrar
• Kommunicera information kring förändringar och avvikelser till kunder
• Registrera nya kunder och uppdatera befintliga kunder i CRM-systemet

Rekryteringen sköts av StudentConsulting och anställningen sker via Norrmejerier. Arbetstider är dagtid, vardagar. Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden juni-augusti, med möjlighet till förlängt vikariat tom april 2020.

Din profil
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Du får gärna ha erfarenhet av kundservice och kundrelationer från tidigare arbete. Vidare kräver rollen datorvana och kunskaper i Officepaketet.

Utöver detta ställer tjänsten höga krav på dig som person. Du är företagets röst utåt och det är därför av vikt att du har en förmåga att vara inlyssnande och att kommunicera tydligt. I rollen kräver det administrativa arbetet att du har en hög grad av noggrannhet. Eftersom arbetet är varierande ser vi gärna att du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad.
Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Arbetslivserfarenhet

Kundtjänstmedarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Visstidsanställning
6 mån eller längre
StudentConsulting
StudentConsulting
Vasagatan 12
90329 Umeå


Escape Room Stockholm