Slöjdlärare till Jurslaskolan


Arbetsgivare: Norrköpings kommun
Arbetsort: Norrköping
Publiceringdatum: 2019-03-29

KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.

VÅR VERKSAMHET

Jurslaskolan ligger i en härlig miljö med närhet till naturen, ca 1 mil norr om Norrköping och med goda bussförbindelser. Enheten är nyrenoverad och tillbyggd och vi har ca 50 anställda, 330 elever från förskoleklass till och med årskurs 6, samt fritidshem och 10-12-årsverksamhet. Jurslaskolan förvaltar en tomt nära Lillsjön där vi bedriver utomhuspedagogik. På tomten finns vindskydd, samlingsplats och eldstad så att klasserna även kan laga sin lunch där. Äventyrspedagogik är ett inspirerande inslag i skolan och fritidshemsverksamheten.

Arbetet på Jurslaskolan bedrivs i arbetslag som innebär att grundlärare, fritidspedagoger och förskollärare samverkar. Pedagogerna ser det kollegiala lärandet som en styrka då det finns en hög ambition att driva utvecklingsfrågor. På enheten används IST Lärande för planering och bedömning, med fokus på att synliggöra elevers lärande, utmana eleverna i undervisningen, öka delaktigheten och utveckla förmågan att ta ansvar. Verksamheten arbetar aktivt för att inkludera alla elever.

Trygghetsteamet är en viktig del i det främjande arbetet kring trygghet och trivsel. Här finns också goda digitala möjligheter med chromebooks och smartboards.

ARBETSBESKRIVNING

Uppdraget innebär att du ansvarar för undervisningen av eleverna i årskurs 3-6 i textilslöjd. All slöjdundervisning sker i vår nyrenoverade slöjdsal. Du ingår i ett arbetslag och samverkar med övriga pedagoger. Du är en aktiv del i det kollegiala lärandet kring enhetens utvecklingsfrågor.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd. Vi ser gärna att du även är behörig att undervisa i annat ämne. Som person värdesätter du att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ska på ett professionellt sätt kunna möta alla elever utifrån deras förutsättningar, och tror på att alla elever vill och kan utvecklas. Du har ett positivt förhållningssätt och stor förmåga till samverkan. Du ser värdet av det kollegiala lärandet. Du behöver kunna ta egna initiativ och stimuleras av nytänkande, samt har förmåga att skapa struktur och att arbeta på ett målorienterat sätt.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde till höstterminsstarten i augusti.Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Linda Pettersson, rektor, 011-15 17 67.Sista ansökningsdag 16 april.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

.

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Jurslavägen 33
Norrköpings kommun
Jurslavägen 33
61634 Åby


Escape Room Stockholm