Orderadministratör till People´s Choice


Arbetsgivare: Placera Personal AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-04-01

Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.

Företaget
People´s Choice AB är ett svenskt företag som grundades 2009 och ingår i en större finsk koncern. People´s Chioce erbjuder sina kunder de bästa produkterna för att möta en allt mer aktiv livsstil. Under 2010 lanserades de allra första Celsius-produkterna och sedan dess har företaget växt kraftigt och består idag av två varumärken: Celsius Functional Drinks och Fast Sports Nutrition som är representerade på flera nordiska marknader. För mer information, besök www.celsiussverige.se, www.fastsverige.se.

Tjänsten
People´s Choice erbjuder sina anställda bra förmåner samt en stimulerande företagskultur där det är högt i tak och där verksamheten genomsyras av öppenhet och delaktighet. People´s Choice sitter i fina lokaler i Mariehäll, Bromma endast tre minuters promenadavstånd till tvärbanan samt med närhet till både centrala Sundbyberg och Bromma Blocks. På företaget arbetar idag ca. 40 personer med olika fokusområden såsom sälj, marknad och ekonomi, varav omkring 15 personer på huvudkontoret i Stockholm. Tjänsten som orderadministratör är en heltidstjänst. Du kommer bli direktrekryterad till People´s Choice med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
Som orderadministratör hos People´s Choice har du bland annat följande arbetsuppgifter:

• Orderadministration
• Prisadministration
• Inkommande telefonsamtal och mail
• Viss fakturahantering
• Hantering av reklamationer och krediteringar

Kvalifikationer
För att passa i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:

• God administrativ förmåga
• Systemvana och lätt för att sätta dig in i nya affärssystem
• Erfarenhet av orderadministration och/eller kundservice är meriterande

Personligt
För att trivas i denna roll är du serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull, nyfiken och har en god samarbetsförmåga. Du är driven, gillar att arbeta administrativt samt att vara delaktig i flera olika processer. Vidare tar du gärna egna initiativ och är flexibel inför nya situationer och arbetsrutiner. Du trivs att arbeta i högt tempo i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik.

Arbetstid/Varaktighet
Direktrekrytering.
Heltid, Kontorstider 40h/v med flextid.
Start: Omgående eller så snart som möjligt.

Intresse för tjänsten
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas omgående.
Välkommen med din ansökan!

Placera Personal som rekryteringspartner
Placera Personal är en av branschens mest erfarna och betrodda rekryterings- och konsultuthyrningsföretag, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster samt har också specialistkompetens inom rekrytering på chefsnivå.
Vi är en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Placera Personals positiva företagskultur bidrar till att medarbetare stannar länge hos oss, vilket är en framgångsfaktor som långsiktig samarbetspartner till våra kunder och en trygghet för dig som kandidat.

Nyckelord: orderadministration, administratör, koordinator, inköp, order, Mamut

Arbetslivserfarenhet

Ordermottagare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Heltid
Direktrekrytering. Heltid, Kontorstider 40h/v med flex. Start: Omgående eller så snart som möjligt.
Klara Eidhagen, Teamledare / Rekryterare, Telefonnummer: 076-536 27 16
Kista Science Tower
Placera Personal AB
Kista Science Tower
16451 Kista
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Escape Room Stockholm