Fysioterapeut/sjukgymnast till Rehabiliteringsmedicinska universitetsk ...


Arbetsgivare: Danderyds Sjukhus AB
Arbetsort: Danderyd
Publiceringdatum: 2019-04-02

Arbetsuppgifter:
I slutenvården kommer du att arbeta med individuell bedömning och behandling på funktions- och aktivitetsnivå samt olika former av gruppbehandling. Du kommer att arbeta i ett team bestående av arbetsterapeut, instruktör, idrottsinstruktör, kurator, logoped, psykolog, undersköterska, sjuksköterska och läkare. Stor del av rehabiliteringen sker i vårt fina Rehabgym som har en fullt utrustad maskinpark för konditions- och styrketräning samt viktavlastningar vid löpband för viktavlastad gångträning.

Tjänsten gäller ett föräldravikariat på ett år, heltid 100% måndag-fredag.

Kvalifikationer:
Vi söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av arbete inom hjärnskaderehabilitering och teamarbete är meriterande. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och ha god organisationsförmåga. Egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du får en ordentlig introduktion i samband med anställningen.

Urval sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

Arbetslivserfarenhet

Fysioterapeut / Sjukgymnast: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Mån-fre 08.00-16.30, flextid tillämpas.
20190510-20200430
Maria Sandgren, Telefonnummer: 08-123 587 29
maria.sandgren@sll.se
Entrévägen 6
Danderyds Sjukhus AB
Entrévägen 6
18288 Stockholm


Escape Room Stockholm