CNC-operatör till Fleroperation!


Arbetsgivare: Troberg Technology AB
Arbetsort: Linköping
Publiceringdatum: 2019-04-02

Troberg Technology AB i Linköping.

Vi söker nu dig som vill bli en viktig medspelare vårt gäng! Du är en kvalificerad CNC-operatör/tekniker som kan programmera och kan hantera en fleroperationsmaskin. Vi erbjuder dig en tjänst i ett bra och trevligt gäng i fräscha ljusa lokaler med en modern maskinpark.

Du kommer att i arbeta självständigt med att i huvudsak framställa befintliga återkommande detaljer i mindre serier till vår huvudkund. Men även nya detaljer/artiklar behöver tas fram och service och reparationsuppdrag förekommer. Du måste därför självständigt kunna programmera/ställa och framställa. Tjänsten kräver relevant yrkeskunskap och du bör ha några yrkesår med dig från liknande arbete för att kunna klara av uppgiften. Annat allmänt verkstadsarbete kan också förekomma såsom att byta bit i en svarv när så behövs eller köra truck eller dylikt.

Du kommer naturligt att ha en relation till några verktygsleverantörer för att beställa verktyg och få nödvändig support. Ibland måste du även ha en dialog med en kund för att lösa problem. God Svenska i tal och skrift är därför ett krav och vi ser gärna att du har körkort.

Du måste kunna samarbeta bra i en liten grupp där vi tillsammans löser kundens problem och vi lägger stor vikt på dig och dina personliga egenskaper och söker dig som vill bli en i gänget hos oss och känna att Du är en viktig pusselbit i ett mindre företag.

- Heltid 100% Måndag - Fredag 07-16
- Programmeringskunskap är ett krav
- God svenska i tal och skrift är ett krav
- Vi ser helst att du har B körkort

Passar detta väl in på dig är du välkommen att söka tjänsten och tillträde är omgående efter överenskommelse!

Kompetenser

• Programmering
Troberg Technology AB
Escape Room Stockholm