Lantmätare


Arbetsgivare: Holmen
Arbetsort: Örnsköldsvik
Publiceringdatum: 2019-04-03

I skogen växer framtiden. Väx med oss!

Är du noggrann och har stor drivkraft? Vill du jobba i en framtidsbransch med en klimatsmart råvara som utgångspunkt?

Din nästa arbetsplats
Holmen koncernen äger närmare 5 000 fastigheter varav de flesta är skogsfastigheter med en total landareal om ca 1,3 miljoner hektar. Innehavet är spritt över landet från Västerbotten i norr till Östergötland i söder. Stab Fastighet är en central stab med ansvar för Holmens skogsfastigheter.

Din framtida utmaning
Vi söker en Fastighetsansvarig för region Nord där de främsta arbetsuppgifterna är att ansvara för markjuridiska frågorna inom regionen. De markjuridiska frågorna är mycket varierande i sin omfattning och du ska hantera frågor både rörande fastighetsförvaltning och fastighetsförädling, t.ex. kommer du att skriva avtal för upplåtelser av mark, söka tillstånd från myndigheter, bevaka frågor som bildande av naturreservat och upplåtelser för infrasturkturprojekt.

Du kommer att ha många såväl interna som externa kontakter så det är viktigt med en god kommunikativ förmåga.

Arbetet innebär även att tillse att de administrativa systemen är ajourförda och du håller en god arkivordning.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har en bred juridisk kunskap inom fastighetsrätt och då främst jord- och skogsbruk. Viss skoglig kompetens avseende tex fastighetsvärdering av lantbruksfastigheter är meriterande.

Vi tror att du har högskoleutbildning mot lantmäteri eller motsvarande fastighetsrättslig kompetens och har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom området.

Du är van att arbeta självständigt men även i projektform. Du klarar att driva processer från start till mål och att arbeta strukturerat och långsiktigt med mycket kontakter såväl interna som externa. Lämplig bakgrund skulle kunna vara ett arbete inom lantmäteri, projektledning eller som exploaterings- eller markingenjör.

Du har god IT-kunskap och du är öppen för att lära dig hantera nya teknikstöd.

Som person är du självgående, har lätt för att samarbeta och är affärsmässig. Du planerar och organiserar ditt arbete och håller tidsramar. Noggrannhet och kvalité är något som karaktäriserar dig.

Du är pedagogisk och kan på ett lättförståeligt och engagerat sätt förmedla dina specialistkunskaper till andra.Stationeringsort är Örnsköldsvik.

Resor ingår i tjänsten och du har B-körkort.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig
Hos oss får du det bästa av två världar. På Holmen skog så arbetar du i en prestigelös organisation med snabba beslutsvägar och korta avstånd från idé till genomförande. Samtidigt som vi är tillräckligt små för att du ska kunna påverka, så har vi också styrkan som koncern med musklerna att genomföra utveckling och förändring.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med hög grad av eget ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som genomsyras av våra värderingar mod, engagemang och ansvar.

Vi ger dig möjligheten att verka i ett väletablerat och modernt skogsföretag tillsammans med engagerade och professionella kollegor. Inom Holmen Skog är vår vision att utveckla skogens alla värden och odla råvaror för ett hållbart samhälle. Hos oss får du möjlighet att växa i en stabil bransch med spännande framtidsutsikter.
I skogen växer framtiden

Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Här får du jobba med skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhet i alla led får du vara med och skapa en bättre framtid tillsammans med oss.

Holmen Skog ansvarar för koncernens skogar på drygt en miljon hektar och vi brukar dem aktivt, långsiktigt och hållbart. Tack vare våra skogar kan vi förse koncernen med hållbar råvara, bedriva virkeshandel och erbjuda skogliga tjänster till privata skogsägare. Skogen bidrar med stor klimatnytta genom att binda koldioxid och ge samhället en förnybar och fossilfri råvara. Skogsbruket skapar sysselsättning i hela landet och bidrar till en levande landsbygd. Vi är idag drygt 350 medarbetare från Norsjö i norr till Oskarshamn i söder. Vårt huvudkontor ligger i Örnsköldsvik.Arbetslivserfarenhet

Lantmätare / Förrättningslantmätare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

X

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
Hörneborgsvägen 6
Holmen
Hörneborgsvägen 6
89180 Örnsköldsvik


Escape Room Stockholm