IT-produktionsplanerare till MUST IHK


Arbetsgivare: Försvarsmakten
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-04-08

MUST Informationshanteringskontor (IHK) ansvarar för MUST-gemensam informationshantering samt planering, utveckling och vidmakthållande av IT-system. Kontoret stärker MUSTs flexibilitet och förmåga att möta verksamhetskrav på informationshantering och informationssystem.

Vi förstärker produktionsfunktionen och söker därför två erfarna planerare som kan koordinera och utveckla våra rutiner inom ekonomi och logistik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Planerarna ansvarar för olika fokusområden inom vilka man samordnar aktiviteter i hela produktionscykeln. De medverkar i allt från långsiktig strategisk planering till beställningar och löpande uppföljning av ekonomi och utförda leveranser. Exempel på aktiviteter är månadsrapportering och att självständigt leda och genomföra leverantörsmöten. Tillsammans med erfarna kollegor arbetar de ständigt med att förbättra strukturer och processer kopplade till vårt uppdrag.

Vem är du?

Som person är du kvalitetsmedveten med känsla för detaljer. Du trivs med ansvar och arbetar metodiskt, även när du måste hålla en skarp deadline. Du är lösningsinriktad med ett pragmatiskt förhållningssätt, tar gärna egna initiativ och har ett stort intresse för förändringsarbete. Vi vill även att du är duktig på att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor. Du kombinerar lyhördhet för andras behov med förmågan att prioritera och få saker gjorda.

Kvalifikationer


• Akademisk utbildning inom logistik och/eller ekonomi - alternativt annan högre utbildning som bedöms relevant för tjänsten.
• Minst 2 års erfarenhet av kvalificerad planering och styrning av IT-verksamhet - gärna som förvaltnings- och/eller projektledare
• Erfarenhet av leverantörsrelationer och logistik och/eller av ekonomisk planering och uppföljning
• Erfarenhet av processutveckling och förändringsarbete

Meriterande


• God kunskap om Försvarsmakten och/eller annan myndighet inom Totalförsvarets verksamhet
• Erfarenhet av licens- och avtalsadministration
• Erfarenhet av inköpsarbete
• Erfarenhet av materielhantering
• Erfarenhet av IT-controlling

Sista datum för ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2019-05-06.

För mer information se IT-Produktionsplanerare


--------------------------------------------------------

Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Arbetslivserfarenhet

IT-samordnare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor


Heltid/

Ej specificerat
10785 Stockholm
Försvarsmakten
10785 Stockholm
10785 Stockholm


Escape Room Stockholm