Mekaniker till Renovas Fordonsverkstad


Arbetsgivare: Göteborgs Stad , Renova AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2019-04-09

Vi sätter värde på allt - för en hållbar morgondag! Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vi bidrar till kretsloppet genom att återvinna avfall till energi och nya råvaror. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden. Allt vi gör på Renova bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Vi är totalt ca 800 medarbetare inom koncernen och omsätter 1 180 miljoner kronor. Vi är certifierade enligt ISO 14001 (miljö), ISO 9001 (kvalitet) och OHSAS 18001 (arbetsmiljö). För mer information besök: www.renova.se
Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi drivna mekaniker till vår verkstad i Göteborg och i Kungälv!

Renova har en fordonsverkstad för tunga fordon samt en plåt- och maskinverkstad för service och reparationer. Vi har även en tvätthall där vi erbjuder miljövänlig tvätt av tunga fordon.

Som mekaniker på Renovas fordonsverkstad arbetar du med att utföra service och reparationer på tunga fordon. Vi arbetar bland annat med lastbilar, entreprenadmaskiner, underhållsmaskiner, gaturenhållningsfordon och specialfordon.

Hos oss kommer du dagligen utmanas och utvecklas när du stöter på komplexa problem som kräver nya smarta lösningar. Du kommer att utföra underhåll på olika fordon som har elektriska, pneumatiska och hydrauliska system. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, uppmuntras till att fatta egna beslut och samarbetar tillsammans med kollegor för att hitta de smartaste lösningarna på komplexa byggnationer. Arbetet är utmanande, utvecklande och serviceinriktat. Verkstaden har öppet för våra kunder från tidig morgon till sen kväll, så det finns möjlighet att arbeta både på dag och kvällstid.

Vi har nära samarbete med auktoriserade märkesverkstäder, samt partnersavtal med Norba, Botek, JOAB och NTM. Utbildning på de olika fordonstyperna sker löpande under anställningstiden.


KVALIFIKATIONER
- Fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande
- Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med tunga fordon och/eller entreprenadmaskiner sedan tidigare
- Kunskaper i hydraulik, pneumatik, mekanik, elektronik och svetsning är önskvärt
- Grundläggande datakunskap
- C/CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt heta arbeten är meriterande

Dina egenskaper
För att trivas som mekaniker hos oss gillar du att ta eget ansvar och hitta egna lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du är serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du visar engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter samt är flexibel och har god kommunikationsförmåga.


ÖVRIGT
Som anställd på Renova är du inte bara en uppskattad medarbetare utan även en uppskattad samhällsmedarbetare då vi verkar för ett hållbart samhälle! Som anställd på Renova får du ta del av våra förmåner. Ett urval av dessa är: utbildning, trevliga kollegor och trivselaktiviteter, subventionerad lunch, friskvårdsbidrag, cykelförmån, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Till dig som är försäljare eller bemannings- och rekryteringsföretag: Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemanningsföretag.

Arbetslivserfarenhet

Lastbilsmekaniker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: tillträde enligt överenskommelse.
Niklas Nääs, Platschef Fordonsverkstad, Telefonnummer: 031-618455
Jim Lovevik, Vision, Telefonnummer: 031-61 85 42
Kim Jörgensen, Transportarbetarförbundet, Telefonnummer: 031- 61 85 93
Gullbergs Strandgata 20-22 40122 Göteborg
Göteborgs Stad , Renova AB
Box 156
40122 Göteborg
Ange referens A867634


Escape Room Stockholm