Överläkare/Specialistläkare Urologi


Arbetsgivare: Region Uppsala
Arbetsort: Enköping
Publiceringdatum: 2019-04-11

Verksamhetsområde kirurgi

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.

Vår verksamhet
Lasarettet i Enköping har en stark elektiv profil och på våra sju operationssalar utförs urologi, allmänkirurgi, ortopedi, viss gynekologi samt ryggkirurgi. Tillsammans med vår samarbetspartner Akademiska sjukhuset i Uppsala är vårt uppdrag att ombesörja regionens kirurgiska behov. Varje år utförs över 5000 operationer på vår operationsavdelning. Den urologiska kirurgin består huvudsakligen av transurethrala och endourologiska ingrepp samt urologia minor. Här utför vi merparten av regionens operationsvolym för benign kirurgi och blåscancer (TURB). Vår operationsutrustning upprätthåller en hög nivå och vår urologmottagning är tekniskt välutrustad. Vi utför fusionsbiopsier i nära samarbete med vår röntgenklinik. Mottagning och operationsverksamheten fokuserar på hög kvalitet, bra flöden och god tillgänglighet.

Ditt uppdrag
Som överläkare har du en drivande roll för utveckling av verksamheten och deltar i undervisning av AT- och ST-läkare. Med stora volymer inom våra profilområden finns också möjligheter för högkvalitativ forskning.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistkompetens inom urologi med minst fem års klinisk tjänstgöring som specialist. Vi ser gärna att du är disputerad och är van vid att driva utveckling i team. Du är väl förtrogen med de ingrepp vi utför. Kompetens inom robotkirurgi är meriterande. Du behärskar svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.

Din kompetens och profil
Du har god ledar- och samarbetsförmåga, är kreativ, utvecklingsintresserad och är inte rädd för nya tekniker eller utmaningar. Erfarenhet från forskning, utveckling och undervisning är meriterande. Vi är ett litet sjukhus med ett nära samarbete inom och mellan samtliga personalkategorier. Vi ser gärna att även du upplever fördelen och ser potentialen i den nära miljön med korta beslutsvägar för att kunna påverka och utvecklas tillsammans. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde efter överenskommelse. Vi erbjuder en position på en elektivt profilerad verksamhet där kirurgi och operation står i centrum för din dagliga verksamhet med en hög operationsvolym tillsammans med rutinerad och erfaren personal. Vi befinner oss just nu i en kraftig expansionsfas och hoppas att du är personen som vill komplettera vårt urologteam.

För mer information
Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta:
Jonathan Nordblom, Sektionschef Kirurgi, Ortopedi och Urologi, Medicinskt ledningsansvarig läkare (MLL), Verksamhetsområde Kirurgi, telefon 0171-418065

Facklig företrädare nås via växeln 0171-41 80 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2019-05-13.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Arbetslivserfarenhet

Specialistläkare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

-

Om anställningsvillkor

Tillsvidare, 100%, Tillträde efter överenskommelse

-
Box 908
Region Uppsala
Box 908
74525 Enköping
Ange referens LE32/2019


Escape Room Stockholm