Sjuksköterska - Medicinavdelning 41


Arbetsgivare: Region Kalmar län
Arbetsort: Oskarshamn
Publiceringdatum: 2019-04-18

Region Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län
https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/vart-erbjudande/

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar. Kliniken har totalt 46 vårdplatser för internmedicinska patienter, fem vårdplatser för geriatriska patienter och två vårdplatser för palliativ vård. Den öppna mottagningsverksamheten är planerad och specialiserad.

Vi erbjuder

Välkommen att arbeta som sjuksköterska på Sveriges bästa sjukhus!

På avdelning 41 arbetar vi i team och vårdar patienter med lungsjukdomar, blodsjukdomar och diabetes. Vi bedriver även en dagvårdsmottagning. Arbetsuppgifterna innehåller vård, observation och behandling av patienter. Inom avdelningen arbetar vi med att utveckla och kvalitetssäkra vården. Om du vill ha ett roligt, omväxlande och intressant arbete med högt tempo och utvecklingsmöjligheter då kommer detta att passa just dig. På avdelningen har vi som anställningsgrund rotationstjänstgöring och individuell schemaläggning.

Nu söker vi både sjuksköterskor som är intresserade av att ha rotationsschema och dig som önskar nattschema.
Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i avdelningens verksamhetsutveckling, tar ett eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra uppsatta mål. Du är ansvarstagande och lyhörd för vårdtagarnas behov, har ett gott bemötande och känner en självklar respekt för andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande men inget krav.

Urval sker löpande.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidareanställd
Daniel Johansson, Tf avdelningschef, Telefonnummer: 0491-782329
daniel.johansson2@regionkalmar.se
Marie-Louise Karlsson, Facklig företrädare Vårdförbundet, Telefonnummer: 0491-78 21 27
www.regionkalmar.se
Region Kalmar län
www.regionkalmar.se
59330 Oskarshamn
Ansökningar tas endast emot via Region Kalmar läns e-rekryteringssystem
Ange referens HSF On:2019:40


Escape Room Stockholm