Vaktmästare till BETELSKOLAN


Arbetsgivare: Betels Förskola, Betelskolan Hässla
Arbetsort: Öckerö
Publiceringdatum: 2019-04-24

Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för att tillsammans med pedagogerna skapa de bästa förutsättningarna för våra elever så att de får en god utveckling i stimulerande miljö.Vi söker dig som vill vara vår hustomte och sköta om vår skolmiljö.
Vi vill värna om vår miljö runt våra elever så att man känner sig välkommen och omhändertagen.
Som vaktmästare hos oss vill vi att du ska kunna hantera mindre reparationer och underhåll av både inomhusmiljö och utomhusmiljö.
På sommarhalvåret klipper man gräset och på vintern skottar man snö vilket gör att man ibland måste genomföra tunga lyft.
Du ansvarar för regelbunden brandkontroll.
Ett körkort är ett måste då det ingår att köra till tippen varje vecka med vår skåpbil.
Som en vuxen i vår verksamhet är man en förebild för våra barn/elever/vuxna.
Betelskolan hittar ni på vackra Hönö i Göteborgs norra skärgård. Här har vi närheten till saltstänkta klippor och mysiga vikar. En perfekt miljö för våra elever att utvecklas i. I vår skola går det just nu 130 elever från F-klass till åk 9 men vi ökar ständigt vilket gör att vi söker fler kollegor.
Om du bor på Hisingen är detta ett perfekt läge då du pendlar mot trafikriktningen varje dag och på så sätt undviker köerna i Göteborg.
Färjan tar 10 minuter och är en bilfärja.

Skolan har en konfessionell inriktning och styrs av en stiftelse som inte är vinstdrivande.

Arbetslivserfarenhet

Skolvaktmästare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

Du får friskvårdsbidrag.
Lindblomsvägen 21
Betels Förskola, Betelskolan Hässla
Lindblomsvägen 21
47542 Hönö
Vi frånsäger oss all kontakt med rekryteringsfirmor, både via telefon och mail. Om vi behöver er hjälp kommer vi att kontakta er. Intervjuer kommer att ske regelbundet under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


Escape Room Stockholm