Modersmålslärare i rumänska


Arbetsgivare: Jönköpings kommun
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2019-05-02

Modersmålsenheten

Välkommen till Modersmålsenheten!
Modersmålsenheten är en central organisation i Jönköpings kommun och är belägen i Kunskapens hus, på Kålgården i centrala Jönköping. På enheten får ca 4000 elever modersmålsundervisning eller studiehandledning ute bland kommunen olika grund/gymnasieskolor. Vi har ca 100 modersmålslärare i 40 olika språk. Tillsammans vill vi skapa lärglädje hela vägen och detta gör vi genom gemenskap, engagemang och nytänkande!

Detta får du arbeta med
Att undervisa rumänsktalande elever i rumänska. I tjänsten ingår också studiehandledning för elever som behöver stöd i olika ämnen så att de kan följa den reguljära undervisningen och få möjlighet att uppnå de nationella målen i olika ämnen. Tjänsten är ambulerande på olika grund/gymnasieskolor i Jönköpings kommun.

Kompetens
Vi söker dig som är behörig modersmålslärare i rumänska eller behörig lärare med rumänska som modersmål. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet som modersmålslärare och digital kompetens är meriterade. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet så som flexibilitet, samarbetsförmåga och stort engagemang för elever och deras lärande.

Bra att veta
Rekrytering sker löpande. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ ditt registerutdrag här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Malin Håård, chef 036-10 22 38
Andreas Thurann, Lärarförbundet, 0730-53 77 32

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Om lön

Lön enligt kollektivavtal

Om anställningsvillkor

Tillsvidare. 30 %.
Tillträde 2019-08-12.
Västra Storgatan 16
Jönköpings kommun
Västra Storgatan 16
55189 Jönköping
Ange referens 19-60-1060


Escape Room Stockholm