Säljare till Center Syd / Ansök utan CV!


Arbetsgivare: Viggo Mobil
Arbetsort: Malmö
Publiceringdatum: 2019-05-06

Vi söker nu en ny butikssäljare för att stärka upp vårt härliga Mobilexpress teami Center Syd, Malmö.

I rollen kommer du arbeta med serviceinriktad försäljning av 3smobila produkter och tjänster där du även kommer arbeta med behovsinriktad rådgivning för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.
Vi söker dig som ärden uthålliga vinnarskallen som ser möjligheter överallt. Viktigt är din passion och din förmåga att driva dig själv till allt bättre resultat. Du tror stenhårt på vad du har att erbjuda den potentiella kund du möter. Samtidigt är du lyhörd och kreativ och kan anpassa din kommunikation till situation och person. Alla våra befintliga och framtida kunder är olika, men alla är lika viktiga.

OBSERVERA:
Dusom ansöker om denna tjänstbrinner för försäljning, förstår vad försäljning går ut på samt som föredrar en 100% provisionsbaserad lön över en fast timlön.
Omfattning:heltid, tjänsteninnebär arbete under både vardagar &helgdagar.
Det är även mycket viktigt att du tycker om att arbeta i grupp & kommer överens med dina kollegor. Vi söker därmed en person med mycket hög social kompetens.

Om Viggo:Viggo består idag utav ca300 medarbetare.Vi är Sveriges största återförsäljare inom telecomoch visamarbetar idag med b.la. 3,Com Hem, Hallå Mobil, Hallon, Halebop m.fl.Viggo är fortfarande ettväxande bolag, ett perfekt alternativ för dig som har ambitioner i livet och vill ha möjligheten att utvecklas på din arbetsplats.

Intervjuer sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vid funderingarså kan ni kontakta oss genom:
Mail: rekrytering@viggomobil.se
Tfn: 073-5364573,Rumeysa Köker, rekryteringsansvarig

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Rumeysa Köker, Telefonnummer: 0735364573
rekrytering@viggomobil.se
Östra Varvsgatan, Malmö
Viggo Mobil
Östra Varvsgatan
21173 Malmö


Escape Room Stockholm