Anläggningsarbetare till Lagadalens Maskin AB


Arbetsgivare: Lagadalens Maskin AB
Arbetsort: Ljungby
Publiceringdatum: 2019-05-07

Vi är måna om att utföra våra arbeten med stor noggrannhet och att hålla en hög servicegrad för att finnas tillgängliga för våra kunder. Detta tankesätt genomsyrar vårt företag och har genom åren gett oss många nöjda kunder som återkommande anlitar oss. Vi utför arbeten i både Kronobergs-, Hallands- och Jönköpings Län men med tyngdpunkt på vårt närområde i Ljungby Kommun.

TILL VÅR KUND LAGADALENS MASKIN AB SÖKER VI NU EN ENGAGERAD OCH ARBETSVILLIG ANLÄGGNINGSARBETARE.

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer jobba ihop i team med grävmaskinisterna där ni alla hjälps åt för att kunna utföra ett effektivt och kvalitetssäkert jobb. Dina arbetsuppgifter blir bland annatatt hjälpa till att gräva fram befintliga kablar, montera kabelskåp och till viss del märka ut elkablar. Det kräver en del fysiskt arbete så det krävs att du tycker om att arbeta med kroppen som verktyg.

DIN PROFIL

Arbetet är utomhus i samliga väderförhållanden så det krävs det att du trivs att arbeta ute, är arbetsvilligoch engagerad. Då man arbetar tätt ihop med grävmaskinisterna såställer det högra krav på din samarbetsförmåga och viljan att arbeta i team. Samtidigt ska du ändå kunna arbeta självständigt, är noggrann i ditt arbete och tar ansvar för att du utför ditt jobb med hög kvalité.

Har du utbildning i arbete på väg 1+2 är det meriterande, men ej ett krav. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har körkort B. Har du dessutom förarbevis för grävmaskinär det en bonus.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

* Uppstart: Snarast
* Ort: Ljungby
* Omfattning: Heltid
* Lön: Individuell lönesättning
* Ansökningstid: Ansök senast 2019-05-19Mer information

Arbetslivserfarenhet

Grovarbetare, bygg och anläggning: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Enligt överenskommelse
Enligt överenskommelse
Johan Hård, Telefonnummer: +46709357190
Johan.hard@empleo.se
Anneli Östman Gustavsson, Telefonnummer: +46726445199
anneli.o.gustavsson@empleo.se
Trotteslöv Norregård 18 34152 Lagan
Lagadalens Maskin AB
Trotteslöv Norregård 18
34152 Lagan
Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Ange referens 94152


Escape Room Stockholm