Kundtjänstmedarbetare


Arbetsgivare: Randstad AB
Arbetsort: Södertälje
Publiceringdatum: 2019-05-07

Kundtjänstmedarbetare
Kundtjänstmedarbetare

Vi söker dig som vill jobba hos ett av Södertäljes största företag, du kommer att jobba i kundtjänst med ett team som har en fantastisk lagkänsla. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och inte har problem med att ta egna initiativ.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ta emot felanmälningar och registrerar ärendet i vårat system och sen tilldela ärendet till rätt person, därför är det viktigt att du är van att jobba noggrant och strukturerat. Detta är en bred roll där man hjälper kunden att lösa sina problem, frågorna kan vara väldigt varierande och av olika karaktär. Du kommer att till största del att arbeta med dator och telefon men en del kundmöten förkommer i arbetet.


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
Det är ett krav att du har följande,

• Gymnasieutbildning med teknisk inriktning.
• Har erfarenhet från att arbeta inom kundtjänst.
• Kunskap inom elektronik/mekanik
• Har körkort B
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
• Du ska kunna jobba skift.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2019-05-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linda Rosenqvist, linda.rosenqvist@randstad.se


Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Linda Rosenqvist
Lovisingatan 3, 15173 SÖDERTÄLJE
Randstad AB
Lovisingatan 3
15173 SÖDERTÄLJE
Ange referens 201218645


Escape Room Stockholm