Montör till Frövi


Arbetsgivare: PerformIQ Work AB
Arbetsort: Örebro
Publiceringdatum: 2019-05-08

Tjänstebeskrivning
Vill du arbeta som montör och har erfarenhet från tidigare? Vill du arbeta hos ett företag där man värdesätter att arbeta nära i teamet, samtidigt som den individuella prestationen är viktig. Då kan tjänsten som montör vara rätt tjänst för dig!

PerformIQ söker nu för kunds räkning en montör till ett stort företag i Frövi. Du förväntas kunna leverera resultat även i ett högt tempo och vara noggrann och ordningsam. Det är viktigt att du är en van montör, har verktygsvana och god teknisk förståelse.Till en början pågår tjänsten i sex månader, men med goda möjligheter att bli överrekryterad direkt av kund. Du kommer att arbeta i produktion där arbetstiderna är uppdelade i två skift.

Krav på person
Tjänsten passar dig som vill hitta en långsiktig arbetslösning inom montörsyrket. Det är av största vikt att du är noggrann, har teknisk förståelse och strukturerad, men ändå kan arbeta effektivt och leverera högsta kvalité.

För att lyckas i rollen som montör krävs:

• Erfarenhet från montörsyrket sedan tidigare
• Att du är ansvarsfull och driven i ditt arbete
• Erfarenhet från svetsning eller ritningsläsning
• Truckkort och traverskort är meriterande
Övrigt
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, sex månader med god chans till att bli överrekryterad av kunden.
Arbetstid: Vardagar, 2-skift
Plats: Frövi

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
<videoUrl>https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk</videoUrl>;

Arbetslivserfarenhet

Montör, metallprodukter: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Camilla Aurell
Klostergatan 23
PerformIQ Work AB
Klostergatan 23
70361 Örebro
Ange referens 4702


Escape Room Stockholm