Uppvägare till företag inom Livsmedelsproduktion


Arbetsgivare: Adecco Sweden AB
Arbetsort: Tingsryd
Publiceringdatum: 2019-05-10

Vi söker en uppvägare till vår kund i Tingsryd! Är det du?

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta 3-skift. Kundens lokaler ligger i Tingsryd och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat!

I din roll som uppvägare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Arbeta med förbatchning och förberedelse av råvaror till produktion och blandning samt fastställa om fysisk kvantitet finns hemma.
• Säkerställa att rätt produkter körs fram i rätt tid till förutbestämda platser för överlämning till lager/produktion/blandning.
• Säkerställa att framtagna produkter har rätt märkning så som artikel-, batch-, och produktionsnummer.
• Aktivt arbeta med inventeringar enligt företagets policy för att säkerställa att systemsaldon överensstämmer med det fysiska lagret.
• Arbeta efter principer att utan dröjsmål placera kyl- och frysvaror på förutbestämda platser.
• Aktivt rapportera till berörda samt arbetsledare så som lagersaldofel eller andra eventuella avvikelser som kan störa den planerade produktionen.
• Arbeta med företagets plocklistor och recept till produktion

Om dig
Vi söker dig som har en positiv inställning och en god arbetsmoral, vilket är något som vi ser som en självklarhet. För att trivas i rollen som konsult bör du vara nyfiken, framåt och även flexibel.
Viktigt för tjänsten är:

• Truckkort A+B samt erfarenhet.
• Kvalitetsmedveten och noggrann.
• Du är effektivt, strukturerat och har en förmåga att planera eget arbete.
• Du är flexibel, har god fysik och kan samarbeta i team mot uppsatta mål.
• Du behärskar svenska i tal och skrift.
• Erfarenhet av livsmedelsproduktion är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som uppvägare är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
• Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

• Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

• Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Hanna Ericsson via hanna.ericsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industri, uppvägare, batchning, truck, dagtid, skift, Tingsryd, Karlshamn, Karlskrona, Adecco

Arbetslivserfarenhet

Konstruktör, tillverkningsindustri: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Hanna Ericsson
Campus Gräsvik 5
Adecco Sweden AB
Campus Gräsvik 5
37175 KARLSKRONA
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Ange referens ref-29895


Escape Room Stockholm