Svetsare


Arbetsgivare: Randstad AB
Arbetsort: Eskilstuna
Publiceringdatum: 2019-05-10

Svetsare


Har du erfarenhet inom svets, är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse? Vill du komma till en av Eskilstunas renaste och modernaste fabriker inom fordonsindustrin? Är bra arbetsmiljö, god kamratskap, säkerhet och kvalité ord som du värdesätter på en arbetsplats? Då har du kommit rätt och är välkommen med din ansökan redan idag! Uppdraget är en del i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad och ha ett uppdrag hos en av våra mest attraktiva kunder i Eskilstuna.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Eskilstuna

Omfattning: Visstid (sex månader) med goda chanser till förlängning

Arbetstider: Heltid. Dagtid.Arbetsbeskrivning

Här arbetar du och dina kollegor tillsammans på ett välkänt företag inom fordonsindustrin. Bland framgångsnycklarna märks utveckling, kvalité och samarbete. Till dina arbetsuppgifter hör:

• MIG/MAG/TIG svetsning
• service i fabriken
• att löpande bidra till att förbättra och utveckla arbetsmetoderna tillsammans med kollegor
Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du;

• svets-utbildning och/eller erfarenhet
• heta arbeten
• god svenska i både tal och skrift
Meriterande

• erfarenhet av svetsning
• truckkort
• traverskort
• el-kunskaper
Din profil

Vi söker dig som är social och tycker om kontakten med andra människor, men också har förmåga att ta egna beslut och initiativ. Du behöver vara noggrann, ansvarsfull, flexibel och trivas att arbeta i en miljö där det händer mycket.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Passar den här beskrivningen in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om Randstad

Som konsult hos oss på Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2019-06-10. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. För information kontakta: Rebecka Ergül, rebecka.ergul@randstad.se
Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Kungsgatan 78, 63221 ESKILSTUNA
Randstad AB
Kungsgatan 78
63221 ESKILSTUNA
Ange referens 201219588


Escape Room Stockholm