Ambulerande äventyrslysten sjuksköterska


Arbetsgivare: Magnifiq Kompetens
Arbetsort: Östersund
Publiceringdatum: 2019-05-11

På Magnifiq Kompetens är det kvalitén som står i fokus - för oss är det viktigt att vara både bra och rätt.

Vårt norrländska DNA har lagt grunden för vår verksamhet och vi brinner för det som är äkta, genuint och pålitligt. Det är även det vi värdesätter mest i samtliga relationer med anställda konsulter, kunder och övriga samarbetspartners.

Med lång erfarenhet av vårdbemanning har vi idag uppdrag från norr till söder, inom de flesta specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Låt oss göra en Magnifiq resa tillsammans.

VI SÖKER:

Vi söker just nu en Leg. sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.

Vi bygger just nu upp ett team med sjuksköterskor som har ett intresse av att arbeta ambulerande i en varierande och utvecklande roll. För att trivas i den här rollen ska du ha ett intresse av att uppleva både nya orter och nya arbetsplatser. Det är en fördel om du även kan tänka dig att variera mellan updrag inom äldreomsorgen och sjukhus.

Vi har idag uppdrag i stora delar av landet vilket möjliggör en kombination av arbete både i din hemkommun men framförallt även varierande orter i landet. Oavsett om du är intresserad av göra några perioder per år eller i en åretrunt-lösning har vi uppdragen för dig.

Vi skräddarsyr din anställning utifrån vad du önskar uppleva, vi ger din riktigt fina villkor och hjälper till med resor och trevliga boenden.

Häng med på ett Magnifiqt äventyr och passa på att utvecklas i din roll som sjuksköterska.

OM DIG:

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Leg. sjuksköterska och som söker en långsiktig lösning med ett modernt bemanningsbolag i tillväxt. Våra konsulter värdesätter en öppen dialog och slår ett extra slag för det som är äkta, genuint och pålitligt.

Oavsett om söker korta eller långa uppdrag har vi en lösning för dig. Vi finns vid din sida hela vägen och ser till så att ditt uppdrag blir gynnsamt, utmanande och ett minne för livet.

VI GER DIG:

* Lönevillkor som ligger i topp i branschen
* Tjänstepenison
* Trygghet i form av försäkringar
* Resor och boende vid behov
* Sommarbonus m.m.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Arbetslivserfarenhet

Sjuksköterska, grundutbildad: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast

Om anställningsvillkor

Varierande
Visstid
Patrik Palmelind, VD/Bemanningsspecialist, Telefonnummer: 0735-200597
patrik@magnifiq.nu
Storgatan 93
Magnifiq Kompetens
Storgatan 93
90333 Umeå


Escape Room Stockholm