Hemmakväll Kongahälla söker en ny Butikssäljare


Arbetsgivare: Hemmakväll AB
Arbetsort: Kungälv
Publiceringdatum: 2019-05-13

Ända sedan starten 1994 har vi på Hemmakväll gjort allt för att du skall kunna njuta av de där små och stora stunderna som hör till livets goda sida.
På Hemmakväll tar vi godis på riktigt roligt allvar. Kalla oss gärna nördar.
Hos oss skall du alltid kunna njuta av det fräschaste och mest spännande godiset.
Vi vill alltid vara först med det senaste och vår ambition är att alltid bjuda på upplevelser, alltid bjuda på överraskningar och alltid bjuda på oss själva.

Hemmakväll driver butiker över hela landet och har idag närmare 600 medarbetare i våra ca 70 butiker.

Vi söker ny Butikssäljare till vår butik i Kongahälla Center i Kungälv.

Tjänsten kommer att tillsättas under maj månad och avser deltid, ca 6 timmar per vecka.

Om tjänsten
Som butikssäljare innebär att du aktivt arbetar med försäljning inom våra produktgrupper Lösgodis, Konfektyr, Snacks. Dryck m.m., vara målmedveten, nyfiken och engagerad i butikens verksamhet. Tjänsten innefattar kassaarbete, varumottagning samt uppackning av varor. Du kommer även vara delaktig vid kundaktiviteter, exponering, kampanjskyltning och varupåfyllnad. Din uppgift är att underställd butikschefen och med övriga medarbetare deltaga i utvecklingen av verksamheten.

Om dig
Vi söker dig, som har erfarenhet sälj- och butiksarbete inom detaljhandeln. Du har ett intresse av våra produktområden och uppskattar att ge god kundservice. Har du tidigare arbetat med försäljning inom något av våra produktområden är detta mycket meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kassahantering.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Hemmakväll värdesätter mångfald både vad det gäller etnicitet, ålder, kön och kulturell bakgrund. Hemmakväll lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Du måste fyllt 18 år på grund av tobaksförsäljning.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontakta Martin Lönegren, 076-5460480, martin.lonegren@hemmakvall.se. OBS! Inga ansökningar till denna mailadress.

Sista ansökningsdag är 22 maj 2019.

Välkommen med din ansökan!

HEMMAKVÄLL
Arbetslivserfarenhet

Butikssäljare / Medarbetare, dagligvaror: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Deltid/
Ej specificerat
Älvebacken 7
Hemmakväll AB
Älvebacken 7
44248 Kungälv


Escape Room Stockholm