Ambulerande på heltid


Arbetsgivare: Fru Olsson i Stockholm AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-05-20

Du har erfarenhet från servicebranschen är ett plus.
Egenskaper vi värdesätter högt är flexibilitet, lojalitet och social kompetens. Att kunna arbeta under stress och med flera saker samtidigt är viktiga komponenter vad gäller att lyckas i receptionistrollen. Du tycker om att ha ordning och reda omkring dig, alltid med ett leende på läpparna. Vidare bör du inte vara rädd för att ta egna initiativ eller för att kasta dig in i nya situationer. Du bör därför vara flexibel och kunna arbeta självständigt likväl som i team.

Du ska vara beredd på att lära upp dig hos flera av våra kunder och redo för snabba schemaändringar utan att blir stressad.
Just nu söker vi ambulerande Receptionist/Telefonist på heltid.

Arbetsbeskrivning
Som ambulerande receptionist är du en nyckelperson ute hos våra kunder. Du är en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som tar första kontakt med besökare och kunder såväl på kontoret som över telefon och mail. Du kommer också assistera och underlätta för intern personal på företagen. Som ambulerande receptionist hos oss får du möjlighet att arbeta i omväxlande miljöer ute hos våra olika kunder.

Förekommande arbetsuppgifter
• Svara i telefon/växeln
• Mail och posthantering
• Boka och förbereda möten
• Beställa luncher, fika och kontorsmaterial
• Se till att receptionen och kontoret är rent och representativt
• Hjälpa och assistera både intern personal och besökare. Fru Olsson är ett bemanningsföretag som funnits i ca 24 år. Vårt fokus är på receptionsbemanning men vi bemannar även administrativa assistenter och ekonomiassistenter. På vårt kontor i Vällingby tar vi även hand om outsourcade verksamheter.

Om lön

Lönen är mellan 20 000 - 23 000 i månaden beroende på erfarenhet.

Om anställningsvillkor

Man kommer att vara anställd hos oss på Fru Olsson på heltid.


Krossgatan 15
Fru Olsson i Stockholm AB
Box 995
16250 Vällingby
Bifoga gärna bild samt löneanspråk.
Ange referens Ambulerande heltid


Escape Room Stockholm