Matintresserad student till orderplock på Grönsakshallen


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-05-21

Är du student och har ett kvalitetstänk utöver det vanliga och ett intresse för frukt och grönt? Då ger vi dig just nu möjlighet till sommarjobb med vidare arbete under hösten samt att skaffa meriterande arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan utöka din studentkassa. Grönsakshallen Sorunda AB söker nu nya stjärnor till sitt lager i Hägersten. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work utökar nu sin studentpool på Grönsakshallen och söker därmed för Grönsakshallen Sorundas räkning nya orderplockare som vill jobba extra under sommaren och vid sidan av studierna. Du kommer att få möjlighet att arbeta på en arbetsplats med positiv stämning där dörren till chefen alltid står öppen. Hög moral och god etik samt människors lika värde är en självklarhet för alla som arbetar där. I rollen som orderplockare kommer du in klockan 4 på morgonen vilket är tiden då allting händer på Grönsakshallen. Ditt jobb är av största vikt för att kunderna ska bli nöjda och få sin leverans för dagen.

Du erbjuds


* Ett flexibelt arbete att kombinera med studierna
* Ett meriterande deltidsjobb
* En arbetsplats med härlig stämning och engagerade kollegor


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som orderplockare kommer du till exempel att:


* Arbeta mot Grönsakshallens gemensamma mål samtidigt som du självständigt ansvarar för att rätt produkt hamnar i rätt order
* Se till att grönsakerna/frukterna du packar är i god kvalité
* Väga in varor
* Efter plockad order, emballera vagnen som ska skickas vidare till kund
* Rapportera in rätt siffror i ordersystemet


Tjänsten passar dig som…


* Är uppmärksam på detaljer
* Kan planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt för att hinna med dina arbetsuppgifter
* Gillar ett högt tempo


VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande på universitet eller högskola och har minst ett år kvar av dina studier


* Har ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel
* Kan arbeta mån-fre under sommaren och från september minst 2 pass/vecka mellan kl 04-08
* Trivs med tidiga mornar
* Har goda kunskaper i tal och skrift i svenska då all kommunikation sker på svenska


Det är meriterande om du…


* Har ett matintresse
* Har erfarenhet av lagerarbete/orderplock sedan tidigare


Som person är du…


* Noggrann
* Flexibel
* Ansvarstagande


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: 8-12h/vecka (upp till ca 20h/v under sommaren)
* Lön: Timlön
* Placering: Hägersten
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Grönsakshallen Sorunda AB är ett företag som förser restauranger, hotell, kursgårdar och storkök med frukt, grönsaker samt vissa utvalda delikatesser. På deras marknad ska de vara den grossist som leder utvecklingen gällande sortiment, service och kvalitet. De har en vision att de med glädje och passion vill skapa växtrikedom för deras kunder och sig själva. Deras sortiment avspeglar säsong, väder och vind vilket betyder att de kan ha ett varierande utbud.

Arbetslivserfarenhet

Lagerarbetare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Deltid
04-08
Annelie Ulvönäs
St: Eriksgatan 121, 113 43 Stockholm
Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm
Ange referens 15027336


Escape Room Stockholm