Assistent till Office Management till svensk storbank


Arbetsgivare: Academic Work
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-05-21

Trivs och drivs du av administrativa arbetsuppgifter? Vill du arbeta i en varierad roll med full fart där du får möjlighet att utvecklas? Vår kund söker nu en assistent för ett föräldravikariat till office management. Välkommen in med ditt CV idag, vi kommer gå igenom ansökningar mellan 21-23/5!

OM TJÄNSTEN
Academic work söker för vår kunds räkning en Assistent till Office Management på heltid fram till januari 2021.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
* stötta Office management med blandade arbetsuppgifter


* resebokningar
* utlägg och enklare ekonomiuppgifter
* fakturahantering


VI SÖKER DIG SOM
Trivs med administrativa arbetsuppgifter, är prestigelös samt har ett intresse av bank och finans.

Vidare har du:


* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både i tal samt skrift då båda språken används i den dagliga kommunikationen
* En gymnasial utbildning


Under processen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och önskar att du därför är tydlig i ditt personliga brev med varför just du passar för tjänsten. Det är viktigt att du är både noggrann och har en tydlig struktur i ditt arbete. Du behöver inneha en social förmåga och kan med enkelhet vara pedagogisk och kommunikativ i kontakt med kollegor på avdelningen och på bankkontor.


* Start: Omgående
* Slutdatum: januari 2021
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Stockholm
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Arbetslivserfarenhet

Administrativ assistent: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal

Om anställningsvillkor

långsiktigt
kontorstider
Lotta Karlsson
Lindstedtsvägen 24, 114 28 Stockholm
Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm
Ange referens 15027438


Escape Room Stockholm