Malmaskolan söker behörig lärare i år 1


Arbetsgivare: Flens Kommun
Arbetsort: Flen
Publiceringdatum: 2019-05-21

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Malmaskolan har två mål:
- Att alla elever ska nå och överträffa kunskapskraven.
- Att alla elever ska vara trygga varje dag, hela dagen.

Vår verksamhet bygger på samverkan, relationsskapande och tillit - mellan elever, skola och hem. För oss utgör lärande och trygghet, kunskaper och demokratiska värden oumbärliga delar av en större helhet.
Malmaskolan ligger i idylliska Malmköping och har ca. 170 elever. Skolan har ett elevhälsoteam bestående av skolsköterska, skolkurator, specialpedagog, speciallärare och leds av rektor och biträdande rektor. Malmaskolan ingår tillsammans med Bettna skola i Malmköpings grundskoleområde. Skolorna delar skolledning och expedition.

Arbetsuppgifter/uppdrag
Som lärare i år 1 ansvarar du för planering, undervisning och bedömning. Du är mentor för en klass med ca. 15-20 elever och arbetar tillsammans med lärare och elevhandledare inom ditt arbetslag (4-5 personer). Vi lägger ett särskilt fokus på kollegialt lärande och det förebyggande elevhälsoarbetet i samverkan med elevhälsoteamet.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad och behörig lärare med mycket god pedagogisk och didaktisk förmåga samt djupa ämneskunskaper. Vi letar efter dig som vill arbeta mot skolans mål genom relationsskapande och tillit, i samverkan med personal, elever och hem. Särskilt viktig är din förmåga till självreflektion i din utveckling som pedagog.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

Omfattning/varaktighet
Tillsvidare, 100%. Startdatum 2019-08-14

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Arbetslivserfarenhet

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

Heltid/
Ej specificerat
Axel Lagergren Jernselius, Rektor, Telefonnummer: 0157-43 12 01
axel.lagergren.jernselius@edu.flen.se
Fackliga organisationer, (Växel), Telefonnummer: 0157-43 00 00
Sveavägen 1, 642 81 Flen
Flens Kommun
Sveavägen 1, 642 81 Flen
64281 Flen


Escape Room Stockholm