Vill du jobba extra som lagerarbetare i norra Stockholm? Se hit!


Arbetsgivare: Aditro Logistics Staffing AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-06-02

Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter
Vi på Aditro Logistics Staffing söker ett antal lagerarbetare för deltidsarbete till våra kunder i norra Stockholm. Är du student, jobbar deltid eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb inom lager? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Vi letar just nu efter personer som är intresserade av att jobba extra 2-3 dagar i veckan och mer. Arbetstiderna och arbetsdagarna varierar och arbetet kan vara förlagt på både men är mestadels dagtid. Arbetsuppgifterna består av vanliga lageruppgifter och inkluderar alltifrån orderplock, paketering och truckkörning. De olika kunderna är verksamma runt om i norra Stockholm.Din profil
För att du ska passa in och trivas både hos oss på Aditro Logistics och ute hos våra kunder bör du gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi tror att du som söker har ett eget driv, är flexibel som person och har möjlighet att rycka in med kort varsel. Vi ser det även som viktigt att du skulle tycka om och trivas med en flexibel arbetssituation där du får möjligheten att arbeta på flera olika arbetsplatser med härliga kollegor!

Det är meriterande om man har truckkörkort.

För att du ska vara aktuell för tjänsten måste du kunna uppvisa ett intyg på en annan huvudsaklig sysselsättning samt kunna arbeta några dagar i veckan.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan nedan!

Arbetslivserfarenhet

Truckförare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Paula Blidberg
Gustavslundsvägen 137
Aditro Logistics Staffing AB
Gustavslundsvägen 137
16751 Bromma
Ange referens 963


Escape Room Stockholm