Titta hit! Vill du bli AB Allt i plåts nya drivna montör?


Arbetsgivare: TopWork AB
Arbetsort: Uppvidinge
Publiceringdatum: 2019-06-03

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!


Om kundföretaget
AB Allt i Plåt startades 1945 och tillverkade vid starten till största del vattenvärmare. Idag är Allt i Plåt ett högteknologiskt företag med cirka 120 välutbildade medarbetare. Tillverkningen består idag främst av hytter till tunga fordon så som truckar, skogsmaskiner och timmerkranar. De säljer även laserskurna plåtar i större och mindre serier.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker i dagsläget två montörer till AB Allt i plåt i Åseda.

Montör 1 kommer att ha arbetsuppgifter som innefattar montage av minibussar. Man utför en omfattande ombyggnation av diverse komponenter på minibussarna för att anpassa dem till uppdrag inom färdtjänst. Allt från hjulupphängning och underredet till interiören. Uppgifterna kan upplevas som fysiskt krävande och ställer därför vissa krav på ditt fysiska tillstånd.

Montör 2 kommer istället att jobba med de elektroniska funktionerna som behöver uppdateras på minibussarna. Det är i majoritet enklare kopplingsarbete.

Kvalifikationer
För att passa in på tjänsten som montör 1 söker vi dig som har ett generellt intresse för bilar och mekanik samt med viss svets kunskap. Det ställs dock inga krav på att inneha licens. Om du visar ett intresse och har en fallenhet för svetsningen så finns möjligheten att få licensen genom företaget. Man arbetar i ett litet team vilket gör det viktigt att man fungerar bra tillsammans med andra och har den sociala kompetensen som krävs för ett effektivt arbete mot samma mål.

Ansöker du till tjänsten som Montör 2 behöver du vara noggrann och driva ditt arbete mot en snygg finish. Sladdarna som kopplas måste ligga så de ej skavs mot kanter. Utseendet på de färdiga kopplingarna måste även vara strukturerade enligt anvisningar. Det finns inga krav på tidigare arbete med elektronik efterom uppgifterna inte ses som komplicerade och inte tar allt för lång tid att lära sig. Det är dock meriterande om du har tidigare vana av koppling.

Obs: Markera gärna i din ansökan vilken tjänst som montör du söker. Söker du båda tjänsterna får du gärna göra det tydligt i din ansökan.

Till detta uppdrag blir du anställd av TopWork och uthyrd till kund. TopWork har kollektivavtal och följer givetvis detta. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Om lön

Fast

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstid
Peter Hogla, VD, Telefonnummer: 072-9893502
Emmie.svensson@topwork.se
Kungsgatan 19 D
TopWork AB
Kungsgatan 19 D
35231 Växjö


Escape Room Stockholm