Resande servicetekniker / tekniker till Mared


Arbetsgivare: Bravura
Arbetsort: Jönköping
Publiceringdatum: 2019-06-10

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Ingenjörsfirman Mared AB levererar högklassig utrustning och service med fokus på kvalité till den svenska träindustrin och återvinningsbranschen. Mared AB är återförsäljare för ett urval av europeiska leverantörer som ligger i den tekniska frontlinjen inom sina områden och är en av huvudaktörerna på den svenska marknaden. Idag är de 18 personer med huvudkontor i Huskvarna. Mared AB har en platt organisation och de eftersträvar jämställdhet och mångfald. Är du nyfiken på att läsa mer om Mared AB så är du välkommen till deras hemsida www.mared.se.

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicetekniker arbetar du självständigt med service och reparationer av maskinerna inom träindustrin. Du arbetar även med planerade underhållsinsatser samt nyinstallationer. Vidare utför du felsökningar, analyser och levererar lösningsförslag till kunden. Rollen innebär till stor del kundkontakt och därför har du stort fokus i dina leveranser för att kunden skall bli nöjd. Du arbetar främst från kontoret i Huskvarna men tjänsten innebär även resor och övernattningar.

Profil:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom mekanik
• Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
• B-körkort

Ditt stora intresse för teknik samt din förmåga att lösa problem kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du en person som har förmågan att kommunicera tydligt samt en person som trivs med högt tempo. Du har intresset och viljan att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du trivs med att arbeta utifrån ett strukturerat förhållningssätt och du prioriterar rätt saker. Vidare ser vi att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och att du gärna kommer med idéer och förslag.

Övrig information:

• Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Mared.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Huskvarna, Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, tekniker, teknik, service, reparation, maskin, träindustrin, trä, träindusti, installation, felsökning, rekrytering, Mared, heltid, Jönköping, Huskvarna

Arbetslivserfarenhet

Maskinreparatör: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Anela Brandic, Telefonnummer: 08-40024050
anela.brandic@bravura.se
Hornsbruksgatan 28, 11734 Stockholm
Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734 0680


Escape Room Stockholm