Vaktmästare till Specialkemi i Lund


Arbetsgivare: Region Skåne, Medicinsk service
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2019-06-11

Gör skillnad. Varje dag.

Inom Klinisk Kemi är vi cirka 500 medarbetare som arbetar i laboratorier på samtliga tio sjukhus i Skåne. Verksamheten i Lund är indelad i tre områden, Provtagning, Baskemi analyser och Specialkemi analyser. Provtagningen har ca 10 medarbetare, Baskemi har 65 medarbetare och Specialkemi i Lund har 40 medarbetare. Vaktmästaren hjälper alla 3 områden i Lund och hela Arbetsplatsen är ackrediterad av Swedac enligt kvalitetsstandard ISO 15189.


ARBETSUPPGIFTER
Då rollen som vaktmästare även kan omfatta arbetsuppgifter som också hanteras av våra laboratoriebiträden så är arbetsuppgifterna mycket varierande, med uppgifter inom post, avfall, beställningar, service, leveranser, provhantering och dokumentation. För närvarande har vi 2 vaktmästare, men en slutar till hösten på grund av studier. Tjänsten är en heltidstjänst men vi har flexibla arbetstider.

Arbetsuppgifterna omfattar mottagning av post, ansvar för ett när-lager av kontors och förbrukningsartiklar, distribution av förbrukningsvaror till de olika Laboratorierna. Hämta och lämna avfall till destruktion, både kontors och laboratorieavfall. Diverse enklare inredning och serviceuppgifter. Stöd till Lab. biträden omfattar hämtning, sortering och registrering av patientprov, diskning av laboratoriematerial och ta hand om tvätt. Stöd till medicinska sekreterare kan omfatta verifiering av remisser med mera. Tjänsten är förlagd till dagtid från 07:30 till 16:00 men då vi har flextid kan arbetsuppgifterna utföras mellan klockan 07.00-17.30.


KVALIFIKATIONER
För att bli aktuell för tjänsten krävs det att du har avslutad gymnasieutbildning, det är en merit med erfarenhet från arbetsplatser inom hälso- och sjukvård eller liknande service arbete. Innehav av ett B-kört är en fördel. Många uppgifter sker enligt skriftliga instruktioner så det krävs det att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Därutöver krävs att du är händig och har god datorvana.

Vi tror att du är en person som är ansvarsfull, noggrann och initiativtagande med god kommunikativ förmåga. Vardagen innehåller kontakt med många olika yrkeskategorier och fysiska uppgifter, lyft och transport mellan våningar via hiss eller trappor. Du ger alltid ett gott bemötande och är serviceinriktad. Därtill har du god förmåga att variera självständigt arbete med teamarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tjänsten är utlyst som ett ettårigt vikariat med provanställning men då det händer mycket spännande inom Region Skåne så kan det bli aktuellt med förlängning eller visstidsanställning.

I denna rekrytering sker löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Sjukhusvaktmästare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tidsbegränsad anställning, upphör: Tidsbegränsad anställning på 1 år, förlängning är möjlig. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. .
Morten Rank, Enhetschef, Telefonnummer: 046 17 10 16
Kioskgatan 17 22185 Lund
Region Skåne, Medicinsk service
Kioskgatan 17
22185 Lund
Ange referens A885018


Escape Room Stockholm