Undersköterska


Arbetsgivare: Vindelns kommun
Arbetsort: Vindeln
Publiceringdatum: 2019-06-11

I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Vindelns kommun och näringslivet har tillsammans arbetat fram vår Vision 2020; "Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö."

Vi söker ny medarbetare till Älvbacken för traditionellt omvårdnadsarbete inom kommunens särskilda boende. Tillsvidare 85 % med tillträde 190801 eller enligt överenskommelse

Du har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig, samt kompetens att ta emot medicindelegering. Exempel på annan utbildning/erfarenhet kan t ex vara lång dokumenterad erfarenhet i yrket eller en likvärdig utländsk utbildning i enlighet med ovan nämnda nivå.

Arbetet kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Som person är du flexibel och empatisk. Du är duktig på att dokumentera och på att kommunicera i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Ansökan sker via länk nedan.

Arbetslivserfarenhet

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön
Enligt avtal

Om anställningsvillkor

Deltid
Tillsvidare
Administratör Lena-Marie Eriksson, Telefonnummer: 0933-142 60
Kommunal Susanne Wikström, Telefonnummer: 0933-142 53
Kommunalhusvägen 11
Vindelns kommun
Kommunalhusvägen 11
92281 VINDELN
Ange referens 19-53


Escape Room Stockholm