Serviceelektriker


Arbetsgivare: Scandinavian Internet Group AB
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-06-11

Blisab Elteknik AB grundades 2016 och är ett elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm. Vi är i dagsläget 16 anställda och sitter i en härlig lokal ute i Nacka. Våra kunder är främst företagskunder samt fastighetsbolag.

I takt med att vi växer söker vi en serviceelektriker till vårt team.

I rollen som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer/nybyggnationer. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker. Du har genomgått en gymnasial el utbildning och är van att läsa ritningar samt el scheman.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder. Du är van att ha många bollar i luften och trivs med frihet under ansvar.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och gillar att aktivt hitta på aktiviteter tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Blisab Elteknik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetslivserfarenhet

Serviceelektriker, installation: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Månadslön - Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
tillsvidare
Hornsgatan172
Scandinavian Internet Group AB
Hornsgatan172
11728 Stockholm
Ange referens jobway3357


Escape Room Stockholm