Örbyskolan söker lärare i bild/slöjd, åk 3-9


Arbetsgivare: Stockholms Stad
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-06-11

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar.

Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Örbyskolan är en F-9 skola med ca 750 elever. Skolan är belägen i ett trivsamt villaområde mellan Högdalens centrum och Älvsjö. Skolmiljön är lugn och trivsam och består såväl av äldre kulturminnesmärkta som nybyggda hus. Kommunikationerna är goda, bussförbindelse finns intill skolan. Läs mer på www.orbyskolan.stockholm.se .

Arbetsbeskrivning
Med behörighet i ämnet kommer du att undervisa årskurs 3-9 i bild/slöjd. Slöjdsalarna finns i placerade i huvudbyggnaden, Stenskolan och är utrustade ämnesadekvat samt med smartboard. Bildsalen flyttas nu i sommar till en fristående byggnad där även musiksal och Hkk-sal finns belägen. Du som pedagog kommer att tillhöra ett arbetslag och tillsammans med kollegor planera och genomföra din undervisning. I tjänsten ingår mentorskap för 13-15 elever.

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad lärare i ämnet bild och slöjd. Du är intresserad av att utveckla din egen profession och att driva utvecklingen i dina ämnen framåt. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att kommunicera och skapa positiva relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du är drivande i kollegialt lärande och är van att arbeta ämnesöverskridande. Då vi på Örbyskolan kommit långt med programmering i alla årskurser ses det som meriterande om du har och kan visa att du jobbat med det.

Övrigt
Skolan erbjuder pedagogisk, avgiftsfri lunch och friskvårdsbidrag på 1000 kr per år.

Intervjuer sker löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

100%. Tillträde: 2019-08-12
tillsvidareanställning
Daniel Hedlund, Telefonnummer: 08-50845884
Malin Viberg, Lärarförbundet, Telefonnummer: 076-1245896
Gamla Huddingevägen 425
Stockholms Stad
Gamla Huddingevägen 425
12542 Älvsjö
Ange referens 2019/3884


Escape Room Stockholm