Är du en fotbollsnörd och vill arbeta som personlig assistent till 9-årig k


Arbetsgivare: Kooperativet Hand i Hand ekonomisk förening
Arbetsort: Svalöv
Publiceringdatum: 2019-06-12

Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland samt Jämtland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbetena som finns. Som personlig assistent är du en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra. För att du ska känna dig trygg i arbetet som personlig assistent erbjuder vi både basutbildningar och fortsättningsutbildningar. Den fysiska hälsan är mycket viktig i alla arbeten och särskilt i arbetet som personlig assistent som ibland innebär lyft och arbeten i trånga utrymmen. Hos oss har därför alla assistenter rätt till friskvårdsbidrag, även om du arbetar som timvikarie. Välkommen med din ansökan! www.handihand.se

.

Gillar du fotboll? Då kanske du är den jag söker!

Jag är en glad, positiv och busig 9-årig kille som har en mycket ovanlig muskelsjukdom. Sjukdomen medför att jag vårdas i respirator dygnet runt men trots detta är jag en väldigt aktiv kille som vill utföra samma aktiviteter som alla andra 9-åringar roar sig med. Så förutom att gå i skolan så blir det fotboll, konserter, resor, spel i alla dess former och mycket annat bus. Men framför allt är det fotboll som är min stora passion där Liverpool FC är laget som ligger mig närmast till hjärtat. Men bara för jag håller på Liverpool så betyder det inte att du behöver göra det. Jag retas gärna lite med dig när vi vunnit över er.

Jag bor på en liten gård i Svalövs kommun i Skåne. Så du utgår från mitt hem, men som assistent till mig så följer man med mig dit jag ska. Detta innebär att det är ett väldigt varierat arbete. Det kan vara allt från i soffan framför en fotbollsmatch på TV:n eller utomhus när jag är ute och cyklar med mina kompisar.

Du som söker ska tycka att det är spännande med ett arbete som inte har en rakt utstakad väg. Där du och din person hela tiden ställs inför nya utmaningar. Jag söker dig som väljer att se möjligheter istället för problem. Du ska även vara trygg, social och våga bjuda på dig själv.

För mig är det viktigt med personkemin, att man klickar både med mig och min familj. Du måste också vara fri från allergi mot hund/katt, rökfri och inneha körkort samt ha tillgång till bil då jag och min familj bor på landet och det saknas bussförbindelse eller liknande hem till mig.

Tjänsten är på 72% och arbetet är förlagt på dag, kväll, och helg. Det är dock viktigt att du kan arbeta natt med då arbetspass på natten (vaken natt) kan förekomma.

Då jag är minderårig så krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister för arbete inom LSS-personlig assistans och det är en fördel om du beställt detta inför en eventuell intervju.

Känner du nu att detta skulle kunna vara något för just dig? Tveka då inte att skriva några rader om dig själv. Vi ber dig söka tjänsten via sökfunktionen men har du några frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta André på Kooperativet Hand i Hand på 010-2525263 alternativt andre.peltonen@handihand.se.

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Deltid
3 - 6 månader
Stationsgatan 30 30245 Halmstad
Kooperativet Hand i Hand ekonomisk förening
Stationsgatan 30
30245 Halmstad


Escape Room Stockholm