Receptionist / telefonist till ledande Menigo


Arbetsgivare: Bravura
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2019-06-12

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Menigo är ett bolag som levererar både färskvaror och allt annat som kan behövas i professionell matlagning, från toppkrogar, lunchrestauranger till skolor, sjukhus och servicehandel. De är ca 1000 engagerade medarbetare och finns representerade på 9 orter runt om i landet. De samlas runt passionen för mat och hur den kan bidra till en bättre värld. Som Receptionist/telefonist blir du en del av avdelningen kontorsservice. Vi ger organisationen, våra kunder och besökare stöd inom växel, reception, kontor- och konferensservice samt administrativa arbetsuppgifter och är ett team på sju medarbetare med placering på vårt huvudkontor i Stockholm-Globen.

Arbetsuppgifter:

Som Receptionist/Telefonist är ditt ansvar att ta emot besökare på deras huvudkontor i Globen. Tillsammans med dina kollegor hanterar du även arbetsuppgifter som avser reception och konferensservice tex kaffebeställningar, bud och varumottagning. Du besvarar och vidarebefordrar inkommande telefonsamtal snabbt, effektivt och på ett affärsmässigt sätt, och säkerställer att samtalen kopplas korrekt.

Alla i teamet ska även hantera tillsynen av Menigos kontorslokaler så att lokalerna håller den höga standard som de satt för att upprätthålla en bra arbetsmiljö. Detta innebär kontakt med fastighetsservice där du gör felanmälningar kring våra lokaler samt följer upp att reparationer och installationer genomförs. Du bidrar du med din kompetens och erfarenhet i att utveckla lokalerna i Globen, genom att hitta lösningar och komma med förbättringsförslag.

Profil:

• Avslutad gymnasieutbildning
• Ca ett års erfarenhet av servicerelaterat yrke
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
• Goda kunskaper inom Officepaketet och Outlook
• Meriterande med erfarenhet av arbete med växeltelefoni
• Meriterande med erfanhet från restaurangbranschen

Vi söker dig som är serviceorienterad och kan visa på ett stort ansvarstagande för arbetsuppgifterna. Du får varje besökare att känna sig välkommen och omhändertagen. Du har sinne för ordning, är engagerad och värdesätter att arbeta utefter de regler och rutiner som finns på företaget. Du är bra på att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående i dina rutiner.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Globen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Reception, växeltelefonist, administratör, Office, växel, administration, receptionist, service, kund, telefoni, kundtjänst, deltid, Globen

Arbetslivserfarenhet

Receptionist, telefonist: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse.

Om anställningsvillkor

Heltid
Visstidsanställning
Chloé Ekeram, Telefonnummer: 08-40024050
chloe.ekeram@bravura.se
Hornsbruksgatan 28, 11734 Stockholm
Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734 0180


Escape Room Stockholm