Egenvårdsrådgivare till Apoteket Kupolen i Borlänge


Arbetsgivare: Apoteket AB
Arbetsort: Borlänge
Publiceringdatum: 2019-06-12

Drivs du av egenvårdsfrågor och försäljning?
Då är du välkommen till vårt apotek mitt i köpcentrumet Kupolen. Du som söker den här tjänsten är redo för att ta nästa steg i karriären eller utmanas ytterligare på jobbet. Här får du, som är mycket engagerad i egenvård och försäljning en möjlighet att utveckla dig själv och inspirera och komplettera vårt gäng! Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning, och coachning då det för rätt person finns möjligheten att ta sig an rollen som säljledare.

Apoteket Kupolen tillhör en apoteksgrupp där även Apoteket Falken ingår, tillsammans är vi sju medarbetare och har ett gott och nära samarbete.
Våra öppettider är:
Kupolen mån-fre 10-20, lördagar 10-18 och söndagar 11-18.
Falken mån-fre 8.30–17.00.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på hel eller deltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi satsar på dig!
På Apoteket satsar vi på din kompetensutveckling och hälsa. Vi har det mest generösa friskvårdsbidraget i branschen och omfattande utbildningsprogram. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad har du också riktigt bra kundmöten. Apoteket har en bred verksamhet där du som medarbetare har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär.

Arbetsuppgifter
Som egenvårdsrådgivare arbetar du med försäljning och rådgivning av vårt receptfria sortiment. Du ser sambandsförsäljning som en naturlig del av ditt arbete och strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Du har ett stort intresse av att apoteket ser snyggt och tilltalande ut. Utöver försäljning och rådgivning ingår andra butiksuppgifter såsom varubeställning, varuhantering och kassaarbete. I tjänsten ingår också att aktivt föra ut nyheter och koncept inom egenvårdsområdet. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunden väljer Apoteket på den lokala marknaden.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad apotekstekniker/egenvårdsrådgivare med utbildning i recepthantering. Du brinner för att möta kunden och ser det som din uppgift att förstå dess behov utifrån ett brett egenvårdskunnande. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål. Det är en fördel om du har erfarenhet av kundarbete, försäljning och lagervård. Det är viktigt att du som sökande har förståelse för logistik, vara strukturerat och organiserat.

Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket. Självklart har du ett stort intresse av hälsa, både egen och andras.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Apoteket
Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med ca 3 500 anställda och närmare 400 apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan. 2019 utsågs vi till apoteksbranschens mest hållbara varumärke.

Alla erbjudanden om rekryterings- och ansökningshjälp i samband med denna rekrytering undanbedes!


Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid/
Ej specificerat
Linda Östblom Fredelius, Apotekschef, Telefonnummer: 010-447 74 65
Pyramidvägen 2A
Apoteket AB
Apoteket AB Box 3001
16903 Solna


Escape Room Stockholm