Alfaskolan söker lärare mot fritidshem/fritidspedagog med idrottsbehörighet


Arbetsgivare: Pysslingen Skolor
Arbetsort: Solna
Publiceringdatum: 2019-06-12

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

Detta söker vi:

[% beskriv vem du söker%]
Vi erbjuder:

[% vad kandidaten förvänta sig av oss%]
Om verksamheten:

[% beskriv den specifika verksamheten/förskolan skolan%]
Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är [% ange datum%]. Tjänsten är en [% ange anställningsform%]på [% ange tjänstgöringsgrad%]. Läs mer och ansök på www.pysslingen.se.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta [% ex. rektor%] [%telefonnummer och eller e-postadress%]
Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Arbetslivserfarenhet

Lärare i fritidshem / Fritidspedagog: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

-
-
Box 213
Pysslingen Skolor
Box 213
10124 Stockholm


Escape Room Stockholm