Elektriker Göteborg


Arbetsgivare: Tactpartner Elkonsult Hindås
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-10-10

Vi söker dig som gillar utmaningar och har:

# Elutbildning på minst gymnasienivå
# ECY-certifikat
# Minst 1-års montör

TP Elkonsult värnar om en god arbetsmiljö och långsiktiga kundrelationer. Där är du som anställd en viktig del. Vi söker därför dig som sätter kvalité och säkerhet i första rummet. Att samarbeta och stötta varandra på ett prestigelöst sätt är också en viktig del för att alla ska trivas.Trivs du med att arbeta självständigt med elektriska installationer ute hos kunder så ska du söka detta jobb.

I arbetet kommer du med kunden i fokus att jobba med entreprenader, service, installation, driftsättning, felsökning mm.Både med varierande och omväxlande uppdrag.

Att du har el utbildning, ECY certifikat och B-körkort ser vi som ett krav. Som arbetsgivare eftersträvar vi en trivsam arbetsplats med varierande projekt. Vi ska utveckla branschen med nya talanger samt ha den spetskunskap/erfarenhet som många projekt kräver.

Vi samarbetar med de stora installationföretagen i Sverige och har erfarenhet av att varit en del i några av Sveriges största/komplexa projekt inom installation tex, sjukhusbyggnation, infrastrukturprojekt, arenabyggen och stora gallerior. Men en stor del av våran verksamhet består också av mindre lokala projekt och servicearbete med lokala mindre samarbetspartners runt om i Sverige.

Kompetenser

• Elteknik
• Kabelinstallationer
• Larminstallation
• Elektriker - industri

Arbetslivserfarenhet

Installationselektriker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om anställningsvillkor

TP Elkonsult är med i EIO och jobbar under Svenska Elektrikerförbundets kollektivavtal.
Mathias Gustafsson, VD, Mobilnummer: 0707350032
mathias.gustafsson@tactpartner.se
HINDÅS STATIONSVÄG 2B
Tactpartner Elkonsult Hindås
HINDÅS STATIONSVÄG 2B
43853 Hindås
Urval sker löpande för tjänsten så skicka in din ansökan omgående. För att hitta din ansökan ser vi gärna att du anger "Elektriker Göteborg" i ämnesraden. Bor du inte i närheten av Göteborg vill vi att du förklarar hur du tänkt dig med boendet.
Ange referens Elektriker Göteborg


Escape Room Stockholm