Dagbarnvårdare - pedagogisk omsorg i ditt eget hem


Arbetsgivare: STRÖMS SLOTT AB
Arbetsort: Gällivare
Publiceringdatum: 2018-10-16

För att anställas som dagbarnvårdare i pedagogisk omsorg är du antingen barnskötare eller har god erfarenhet av att ta hand om barn i den aktuella åldersgruppen - som t ex förälder. Du har god social kompetens och är van vid att bygga goda relationer både med barn och vuxna. Du är lyhörd för barns behov och har goda kunskaper i svenska språket. Körkort är önskvärt men inget krav om det finns goda kommunikationer i närheten av arbetsplatsen. Du måste också vara boende i Gällivare kommun.Ströms slott AB är ett fristående företag som i huvudsak bedriver Pedagogisk Omsorg. Vi anöker för närvarande om att bli huvudman för pedagogisk omsorg i kommunen. VI räknar med att kunna starta vår verksamhet efter årsskiftet. Pedagogisk Omsorg erbjuds i stället för förskola eller fritidshem och vänder sig till barn i åldrarna 1-12 år. Det kan liknas vid det som tidigare kallades familjedaghem. Vi erbjuder små barngrupper i hemmiljö. Ströms Slott erbjuder kompetensutbildningsdagar samt handledning. Du skall kunna arbeta självständigt men även samarbeta med andra dagbarnvårdare i ditt område. Du skall se till varje barns behov och förutsättningar för att vara ett stöd i deras utveckling och lärande. Verksamheten skall vara trygg, lärorik och rolig. Du skall servera näringsrika och varierande måltider. I arbetet ingår dokumentation. Du skall ha ett boende i Gällivare kommun och hemmet skall vara stort nog för lek och vila för alla barn. Hemmet skall vara rökfritt. Tjänsterna omfattas av registerkontroll, detta lämnas in innan anställning sker. Kvalifikationer är t ex barnskötare och/eller att du har erfarenhet av barn.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Ströms slott AB är ett fristående företag som i huvudsak bedriver Pedagogisk Omsorg. Pedagogisk Omsorg erbjuds i stället för förskola eller fritidshem och vänder sig till barn i åldrarna 1-12 år.

Om lön

Rörlig lön beroende på barngruppens storlek + omkostnadsersättning för mat och material

Om anställningsvillkor

Erfarenhet av barn/barn i grupp krävs. Provanställning 6 månader därefter tillsvidareanställning. Anställningen är deltid/heltid
Henrik Olsson, Dagbarnvårdarchef
henrik.olsson@stromsslott.se
Strandvägen 7
STRÖMS SLOTT AB
Strandvägen 7
45930 LJUNGSKILE
Ange i ansökan vilken utbildning du har, vilken erfarenhet du har av barn/barngrupper, annan erfarenhet av arbetslivet med referenser och dina språkkunskaper (om du inte har svenska som modersmål. ) Glöm inte att märka ansökan pedagogisk omsorg Gällivare.
Ange referens pedagogisk omsorg Gällivare


Escape Room Stockholm