Projektansvarig till Svenska Konstgräs Akademin


Arbetsgivare: Effektiv Borås
Arbetsort: Borås
Publiceringdatum: 2018-11-09

Om du vill vara med och växa tillsammans med företag som erbjuder många spännande projekt och samtidigt bidrar till samhället, har du hittat helt rätt. Välkommen till ett ledande företag inom en händelserik bransch och ett varierande arbete, där du både får leda och agera operativt!

Om vår kund
Svenskt Konstgräs Akademin arbetar inom olika områden i samhället med fokus på lekplatser, gatu-/stadsmiljö, privatmarknad, golf, fotboll och övrig sport. Vi vill utnyttja konstgräsets egenskaper för innovativa lösningar där naturgräs och andra material kan fungera tillsammans. Under de senaste åren har vi fått många trogna kunder som uppskattar kvalitet och service. Vi har etablerat oss tillsammans med flera av de ledande markentreprenad företagen i landet och har fått deras förtroende att leverera konstgräs. Genom samarbeten och egen tillväxt breddar vi oss geografiskt.

Dina arbetsuppgifter
Som Projektansvarig hos Svenska Konstgräs Akademin agerar du arbetsledare med projektansvar samtidigt som du är operativt delaktig i olika projekt. Du leder projekten och säkerställer resurser samt fördelar arbetet med tillhörande personal- och budgetansvar. Här får du även vara med och genomföra uppföljning och kvalitetssäkring. Rollen erbjuder ett varierande arbete med många kontaktytor i form av interna medarbetare, kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Du leder tre olika arbetslag med totalt sex medarbetare och rapporterar till bolagets två delägare. Tjänsten utgår från centrala Borås men vissa projekt kan innebära resor.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag som signalerar nytänkande, utveckling och innovation. Med ständigt nya och spännande projekt är variationen ett faktum samtidigt som vi har roligt på vägen. Inte nog med det! Här skapar vi tillsammans ett bättre samhälle med direktresultat av det vi gör och därtill en gemensam stolthet.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller som ser rollen som ditt nästa steg. Kanske har du tidigare erfarenhet inom operativt arbete inom liknande bransch och nu ser en möjlighet att få leda inom området. Vi ser gärna att du antingen har praktisk erfarenhet som t.ex. anläggare eller arbetsledare alternativt utbildning inom byggproduktion eller liknande. Du har erfarenhet av ritningsläsning, kalkylering och projektplanering. Egenkontroll är meriterande.

Som person är du strukturerad och engagerad samt motiveras av att leda andra. Du är duktig på att hantera parallella processer och har lätt för att prioritera. Din förmåga att kommunicera till olika målgrupper är mycket god och du är resultatinriktad. Vi ser gärna att du har entreprenörstänk och en vilja av att ytterligare utveckla vår verksamhet.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdatum är 2 december 2018. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth: 070 – 964 42 27 alternativt jens@effektiv.se eller Marie Wikström: 072 – 017 93 60 alternativt marie@effektiv.se

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Arbetslivserfarenhet

Projektledare, bygg och anläggning: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Jens Lindroth
jens@effektiv.se
Skaraborgsvägen 3 B
Effektiv Borås
Skaraborgsvägen 3 B
50630 Borås
Ange referens 1130


Escape Room Stockholm