Kock rekryteras till Mornington Hotell mitt i Stockholm! Boende finns.


Arbetsgivare: Majola RestaurangKonsult
Arbetsort: Stockholm
Publiceringdatum: 2018-11-09

Majola rekryterar en kock till charmigaMornington Hotell City mitt i Stockholm! Arbeta i ettöppet klimat där du uppmuntras till delaktighet och utveckling, får använda kvalitativa råvaror ochta del avgoda personalförmåner!

OM TJÄNSTEN OCH MORNINGTON HOTELL:

Mornington Hotell City är ettfamiljeägt fyrstjärnigt och personligt hotell där restaurangen är en central och viktig del av verksamheten. Här serverar man frukost, lunch, brunch och middag samt arrangerar fester och mindre event. Maten lagas från grunden med nordiska smaker, men också med inspiration från Medelhavet. Med kvalitativa råvaror som väljs med utgångspunkt i miljömedvetenhet lagas rätter som serveras med ekologiska viner och öl från lokala bryggerier.

Som kock arbetar du med varierande matlagning till lunch, kväll och helger. Du är delaktig i utformandet av menyn tillsammans med kollegor och köksmästare samt planeringen av mat-PM och event.Du arbetar i ett öppet kök där du kommer haviss kontakt med gästerna och du välkomnas att vara involverad i övrig del av hotellverksamheten.

På Mornington Hotell uppmuntrar man till personlig utveckling, god hälsa och utbildningsmöjligheter med hjälp av branschens ledande leverantörer och proffs. Personalförmåner inkluderar bland annat friskvårdsbidrag, fri träning på Mornington Hotells egna gym i både city och Bromma, samt förmånliga priser på massage och naprapati.

Arbetstiderna är förlagda över dag- och kvällstid både vardagar och helger efter rullande schema. Du blir anställd direkt av Mornington Hotell efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen. Bor du idag på annan ort så finns möjlighet till boende i någon av Mornington Hotells nybyggda lägenheter i Bromma.

OM DIG SOM SÖKER:

Till tjänsten som kock söker vi dig som har ett par års arbetslivserfarenhet och är driven i din egen utveckling.Du har ett stort intresse för mat och dryck, känner stolthet över ditt yrke och engagerar dig gärna iverksamhetsutveckling. Vidare tycker du om att arbeta i ett högt tempo, har en positiv och öppen inställning samt är en lagspelare som även trivs med gästkontakt. Du ser långsiktigt på tjänsten och ditt engagemangpåMornington Hotell.

Är du kocken vi söker? Ansök då direkt via vår annons eller genom att maila tilltherese.hedenstrom@majola.se

Arbetslivserfarenhet

Kock, à la carte: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Therese Hedenström
therese.hedenstrom@majola.se
Hesselmans Torg 5, Nacka
Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154 Nacka


Escape Room Stockholm