Servicetekniker till Kenson AB


Arbetsgivare: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Arbetsort: Halmstad
Publiceringdatum: 2018-11-09

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Kenson Component AB har sitt säte i Alingsås, Sverige och startade sin verksamhet 1997. Företagets inriktning är försäljning och service av komponenter och tillbehör till maskiner och maskinanläggningar.

Kenson Component AB vänder sig till kunder inom verkstadsindustrin i Danmark, Norge och Sverige. Bland kunderna finns större koncerner inom respektive marknad, men även mindre företag.

De produkter som ingår i Kenson Component AB:s produktpalett är bland annat:

- IEMCA stångmagasin för matning av stänger till främst svarvar
- J&S fasmaskiner för stänger
- Buffoli transfermaskiner
- EUROFIMET tvättmaskiner för tvätt av färdiga detaljer; tvättmaskinerna monteras samman med bearbetningsmaskiner.
- AR Filtrazioni – filter som monteras på, eller ihop med bearbetningsmaskinen för att filtrera rök och oljedimma.
- INDASS spånhanteringsutrustning tar vara på, centrifugerar och bricketterar metallspån.


Dina arbetsuppgifter
Vi behöver nu stärka vår verksamhet med ytterligare en servicetekniker. Hos oss får du en unik möjlighet att under eget ansvar planerar ditt arbete. Du kommer också att få möjlighet att använda hela din bredd och intresse för teknik. Du blir en del av ett gäng med engagerade och kompetenta kollegor, som alla besitter stor teknisk kompetens. Arbetet med att installera, underhålla och reparera våra produkter sker i första hand hos våra kunder, och kommer att innebära en del resor främst inom Sverige men, även Danmark och Norge.

Din profil
Vår servicepersonal är utbildad på samtliga produkter i vårt renodlade och sammanhängande sortiment, noga utvalt för att tillhandahålla kompletta tekniska processer för vår specifika kundkrets

För att trivas hos oss är en självklarhet för dig att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Eftersom du ofta arbetar ensam förväntas du även ha stor egen drivkraft, vana att ta egna initiativ och förmåga att fatta egna beslut. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina erfarenheter till dina arbetskamrater. Du bör vara kunnig i svagströmsteknik och kopplingar av det samma, samt ha god kunskap om PLC styrning och CNC-teknik. Erfarenhet från verkstadsindustrin och god engelska är meriterande.

Utgångspunkt är vårt kontor i Alingsås och sökande får gärna bo inom normalt pendlingsavstånd, men annan bostadsort i södra Sverige är också ok. Marknadsmässig lön efter kvalifikation, tjänstebil, dator, mobiltelefon, individuellt pensionsavtal i vårt system, övriga sociala förmåner enligt gängse normer på arbetsmarknaden.

Ansökan endast via www.soderco.se. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Anders Löfgren på telefonnummer 0322-666862 eller på e-mailadress anders.lofgren@soderco.se


Arbetslivserfarenhet

Servicetekniker, maskin: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Anders Löfgren, Telefonnummer: 0322 - 66 68 62
anders.lofgren@soderco.se
Wallentinsvägen 11
S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737 Vårgårda
Ange referens 3678


Escape Room Stockholm