Legitimerad Tandläkare


Arbetsgivare: Dingletandläkarna
Arbetsort: Munkedal
Publiceringdatum: 2018-11-09

Du har en bred social förmåga där du älskar att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer med både våra kunder/patienter och alla oss andra, dina framtida kolleger och arbetskamrater.
Vidare har du ett brinnande intresse för tandvård och har jobbat några år, är flexibel, anpassningsbar, ansvarsfull, noggrann och önskar ge ett bemötande utöver det vanliga där problem ses som en utmaning och inget hinder.
Det är bra om du är stresstålig, trygg som person och tycker om en öppen och rak stämning med många glada skratt tillsammans med våra kunder/patienter och oss.
Vi arbetar med OPUS journalsystem och önskar dig som talar flytande svenska samt uttrycker dig lika bra även i skrift på grund av journalföring och övrig korrespondens med Försäkringskassan med flera.

Vi erbjuder en skön arbetsmiljö med en teamkänsla utöver det vanliga där du blir en viktig del i vår gemenskap och utveckling.
Där ansvaret för en god arbetsmiljö och en härlig arbetsplats ligger oss alla nära och där vi hjälper varandra utan "revirtänkande".
För att trivas hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och att vårdtanken ligger dig mycket varmt om hjärtat.
Man eller kvinna spelar ingen roll men vi ser helst att du arbetat några år.
Huvudsaken för oss är att vi alla har kundernas/patienternas bästa för ögonen, att vi trivs tillsammans och har en öppen och ärlig dialog - resten löser vi på vägen.
Vi sätter vår högkvalitativa vård i fokus i kombination med en positiv, flexibel och varm stämning där vi hela tiden utvecklas och uppdaterar oss.
Kurser sker efter personliga behov och vi har även återkommande internkurser av både tandläkare, specialister i kirurgi, radiologi, narkosläkare samt oral medicinare.
För att inte tala om våra årliga kickoffer/medarbetardagar med hög trivsel och gott kamratskap.


Västkustens kanske trevligaste praktik expanderar kontinuerligt och vi är nu i behov av ytterligare en tandläkare med minst 1 – 2 års erfarenhet som vill arbeta hos oss på Dingletandläkarna, en klinik som inte riktigt är som alla andra!
Vi strävar efter att såväl personal som patienter börjar och slutar dagen med en god magkänsla och ett leende på läpparna – då har vi lyckats.
Vill du också må bra varje dag när du går till jobbet och dessutom få ett meningsfullt arbete som stimulerar och utvecklar dig?
Där vi sätter våra kunder/patienter i fokus vad gäller allt från kaffepausen i väntrummet till den högkvalitativa vården, den goda och familjära stämningen där alla känner sig välkomna, sedda, hörda och väl behandlade?
Där våra kunder längtar efter oss och nästa besök?
Där de känner sig trygga i våra varsamma händer på grund av vårt brinnande intresse för tandvård, höga kompetens, specialisttandvård samt kontinuerliga uppdateringar och kurser?
Då kan du vara vår nästa kollega, medarbetare och resurs samt kanske framtida delägare?
Har du kompetens, motivation och en personlighet som får andra att må bra?
Då har vi jobbet för just dig!
Vi kan i första hand erbjuda arbete på vår tandläkarpraktik i Dingle som är belägen på landet precis vid tåg/busstationerna vilket gör pendlingsmöjligheterna stora.
Vi kan även erbjuda visst arbete på vår praktik i Uddevalla som ligger mitt i centrum med gångavstånd till allt som Uddevalla kan erbjuda med närheten till havet.
Vi har allmäntandvård, barntandvård, käkkirurgi, oral medicin, implantat samt narkos under våra tak och specialist i käkkirurgi på plats vilket gör att vi inte har några köer.
Vi fungerar även som remisskliniker åt andra tandläkare runt om i Sverige och Norge, använder OPUS journalsystem och arbetar digitaliserat.
Vi söker dig som vill vara delaktig och utvecklas i ett kompetent och härligt team där stämningen har högt i tak och där skratten alltid ligger nära till hands. Vi kan erbjuda arbete på vår tandläkarpraktik i Dingle där vi bedriver allmäntandvård, barntandvård, protetik, käkkirurgi, oral medicin, implantat samt narkos. Det mesta med andra ord.
Vi fungerar även som remissklinik åt andra tandläkare runt om i Sverige och Norge, använder OPUS journalsystem och arbetar digitaliserat.
Vi söker dig som vill vara delaktig, utmanas och utvecklas i ett kompetent och härligt team där stämningen har högt i tak och skratten alltid ligger nära till hands i skön arbetsmiljö med en teamkänsla utöver det vanliga där du blir en viktig del i vår gemenskap och utveckling.
För att trivas hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och att vårdtanken ligger dig mycket varmt om hjärtat.
Vi ser helst att du arbetat några år och kan både prata och skriva svenska flytande.
Huvudsaken för oss är att vi alla har kundernas/patienternas bästa för ögonen, att vi trivs tillsammans och har en öppen och ärlig dialog - resten löser vi på vägen.

Kompetenser

• Tandläkarexamen

Om lön

Provisionsbaserad lön utöver fast månadslön.

Om anställningsvillkor

Anställningen föregås av 6 månaders provanställning.
Trädgårdsgatan 9
Dingletandläkarna
Trädgårdsgatan 9
45561 Dingle
Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart du kan. Om du är helt rätt för oss, väntar vi gärna lite. Skicka din ansökan antingen via post men gärna via mail. Vi har mycket svårt att ta ditt telefonsamtal! Foto samt personligt brev är krav, utöver ansökan, samt referenser.
Ange referens Legitimerad tandläkare


Escape Room Stockholm