Barnvakt i Ängelholm


Arbetsgivare: Tento Medical AB
Arbetsort: Ängelholm
Publiceringdatum: 2018-11-09

För att passa som barnvakt ska du älska att jobba med barn, vara pigg och glad med viljan att hjälpa dina familjer och deras barn. Du är en ansvarsfull person som kan kommunicera med både din familj och med oss på Stor & Liten. Du ska ha erfarenhet av barnpassning tidigare, vara ostraffad och kunna prata svenska eller engelska flytande. Har du körkort och/eller bil är det en fördel, men inget krav. Vi söker kandidater i åldrarna 17-100 år.

Stor & Liten erbjuder familjer pigga och glada barnvakter som gör barnens vardag till en rolig och varm upplevelse. Kom och var med vårt team!Som barnvakt på Stor & Liten jobbar du hemma hos dina familjer och ser till att barnen har det bra. Ett arbetspass kan vara mycket omväxlande men de vanligaste arbetsuppgifterna är:

* Hämta på förskolan
* Göra mat / mellanmål
* Gå till lekplatsen
* Läsa böcker / leka / aktivera barnen
* Byta blöjor
* Läsa saga / natta

Denna annons gäller en familj med 1 barn (1 år) och de behöver oftast hjälp på vardagar mellan 15-21. Tider och dagar kan variera så det är en fördel om du har ett flexibelt schema. Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag. Stor & Liten Barnpassning är ett företag som matchar trevliga och pigga barnvakter till privatfamiljer i från Uppsala i norr och Skåne i söder. Vårt kontor hittar du i Malmö, men vi söker barnvakter i hela landet. Just nu har vi cirka 100 anställda barnvakter och växer ständigt.

Arbetslivserfarenhet

Barnflicka / Barnvakt: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Lönen är 120 kr per timme och på kvällar (22-06) samt helger får du 20 kr extra per timme i OB-tillägg.

Om anställningsvillkor

Cirka 6-12 timmar / vecka enligt överenskommelse. Stora chanser till mer jobb om så önskas.
Baltzargatan 18
Tento Medical AB
Baltzargatan 18
21136 Malmö
Vi tar enbart emot ansökningar via vårt ansökningsformulär på vår hemsida. Vid frågor kontakta jobb@storliten.se.


Escape Room Stockholm