18188 Personlig assistent till en glad tjej på 18 år i Vallentuna


Arbetsgivare: NÄRA AB
Arbetsort: Vallentuna
Publiceringdatum: 2018-11-09

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Självbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

.

Jag är en glad och positiv 18-årig tjej som bor hemma hos mina föräldrar i Vallentuna. Nu behöver jag 2 stycken personlig assistenter att stötta mig i min vardag och med mina aktiviteter. Hoppas du vill hjälpa mig.

Jag söker dig som är kvinna, som har en bra pedagogisk förmåga och är simkunnig. Du kommer följa med mig på mina aktiviteter och hjälpa mig.
Dina personliga egenskaper är värdefulla. Det är viktigt att du och jag kommer bra överens. Du ska verkligen gillar att vara en stöttande människa som vill hjälpa mig.
Det är meriterande om du är intresserad av pedagogik.

Den ena tjänsten har en tjänstgöringsgrad på ca 57% och arbetspassen gäller 3 vardagskvällar per vecka samt 3 lördagar per månad.

Den andra tjänsten har en tjänstgöringsgrad på ca 21% är en kväll vardagskväll i veckan och varanna söndag .

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande.


Varmt välkommen med din ansökan!

Om lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Om anställningsvillkor

Deltid
Tillsvidare
Box 1054 18626 Vallentuna
NÄRA AB
Box 1054
18626 Vallentuna


Escape Room Stockholm