Lastbilsmekaniker till STS i Göteborg


Arbetsgivare: Adecco Sweden AB
Arbetsort: Göteborg
Publiceringdatum: 2018-11-09

Är du redo för att utvecklas och bredda din erfarenhet inom mekanik? Har du tidigare erfarenhet eller utbildning som lastbilsmekaniker? Just nu söker STS duktiga lastbilsmekaniker till deras verkstad i Göteborg!

Om tjänsten
Som lastbilsmekaniker hos STS får du utnyttja din tekniska kompetens genom att serva och felsöka lastbilar. I den klassiska verkstadsmiljön tillgodoses alla moderna hjälpmedel som behövs för att lösa alla problem. Utöver att du jobbar med alla typer av lastbilsmärken erbjuds även service på kunders efterfordon och påbyggnationer. Ditt arbete kommer att utföras hos STS på Hisings Backa, Göteborg. Service av lastbilarna är inplanerade men kan ibland innebära servande ute på fält.

I din roll som lastbilsmekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Service och felsökning av lastbilar

Om dig
Vi söker dig med relevant fordonsteknisk utbildning med inriktning tung lastbil eller har en lång erfarenhet som lastbilsmekaniker. Är du dessutom utbildad för att kontrollera färdskrivare och släcka besiktningstvåor är detta extra meriterande. Har du C-körkort är detta meriterande.

Som anställd hos STS arbetar du efter företagets kärnvärderingar: kunden först, respekt för varandra och kvalitet. Dessa genomsyrar verksamheten och det är viktigt att du som person kan känna igen dig i detta och hela tiden strävar efter vårt motto att vara "bäst i byn".

Vidare ser vi att du är driven, har en positiv attityd samt att du kan arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
- Svenska
- B-körkort
- Tidigare erfarenhet av arbete som lastbilsmekaniker
- Kunskaper inom ritningsläsning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om STS
STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 17 verkstäder och drygt 160 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi skall finnas där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer.

Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, tydliga kundfokus och mål att alltid leverera snabb och effektiv service till en rimlig peng.
Om anställningen

STS har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten som lastbilsmekaniker är en medarbetarrekrytering där du blir direkt anställd hos STS.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Hassti Shahidi via 0736-847125 eller hassti.shahidi@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lastbilsmekaniker, Mekaniker, Lastvagnar, Mekanik, Elektronik, Fordon, Lastbil, Trailer, Göteborg, Hisings Backa, STS, Adecco

Arbetslivserfarenhet

Lastbilsmekaniker: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Hassti Shahidi Sarvghad, Rekryteringsansvarig
Östra Hamngatan 26-28
Adecco Sweden AB
Östra Hamngatan 26-28
41109 GÖTEBORG
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Ange referens ref-28127


Escape Room Stockholm