Glad och sprallig personlig assistent i Karlshamn


Arbetsgivare: Fixa Assistans AB
Arbetsort: Karlshamn
Publiceringdatum: 2018-11-09

Främst söker vi dig som har undersköterskeutbildning eller erfarenhet av arbete med funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid personkemin samt personliga egenskaper så tveka inte att söka även om du inte har ovan nämnda utbildning eller erfarenhet. Erfarenhet av arbete med personlyftar är ett plus. Du får inte ha några fysiska problem eftersom arbetet innebär hjälp med förflyttningar.

Som person måste du ha humor, vill sprida glädje och ha en positiv energi. Du måste också vara ansvarsfull, lyhörd, flexibel, ha ett gott tålamod samt kunna ta egna initiativ och anpassa ditt arbete efter brukarens behov. Du måste ha en bra förmåga att avläsa behov och önskemål även om dessa inte alltid uttrycks verbalt. Arbetstempot är blandat. Var finns du glada och spralliga person med hjärtat på rätta stället och som har hög arbetsmoral och brinner för assistentyrket? Vi söker en personlig assistent till en ung vuxen rörelsehindrad kille. Vikariatet är med tillträde omgående och fram till januari 2020. Du kommer att arbeta ca 75 % . Du arbetar i killens hem samt på daglig verksamhet och du arbetar dag, kväll och helg enligt schema. Viss natt kan komma att förekomma.

I din ansökan vill vi att du beskriver din personlighet, vilka egenskaper och fritidsintressen du har samt skickar med cv och referenser.
Urval och intervju kommer att ske löpande, varför vi gärna ser att du söker så snart som möjligt, dock senast 2018-11-30. Ange B10.vik i din ansökan.
Fixa Assistans AB är ett assistansföretag som ser det lilla företaget som en fördel. Närheten till våra brukare och assistenter ser vi som självklart och personligt. Vi värdesätter familjekänslan i företaget och värnar om långsiktiga relationer mellan assistent och brukare. För oss är det också viktigt med en låg personalomsättning och att skapa en trygg och säker vi-känsla mellan brukare och assistenter i varje team.
Fixa Assistans AB är ett familjeägt företag som startades år 2001. I företaget finns en lång och bred erfarenhet av att leva med personlig assistans i hemmet vilket ger en unik möjlighet från vår sida att förstå den enskilde brukarens livssituation såväl som den personliga assistentens viktiga yrkesroll.

Om lön

Individuell lön enligt gällande kollektivavtal.

Om anställningsvillkor

Introduktion till tjänsten sker så snart som möjligt.
Yvonne Forssell, Telefonnummer: 045439725
info@fixaassistans.se
Kungsgatan 32
Fixa Assistans AB
Kungsgatan 32
37435 Karlshamn
Skriftlig ansökan inkl cv, ange referenser.
Ange referens B10.vik


Escape Room Stockholm