Infovista söker mjukvaruutvecklare


Arbetsgivare: Ghost Competence AB
Arbetsort: Skellefteå
Publiceringdatum: 2018-11-09

Information om tjänsten
Är du en passionerad mjukvaruutvecklare som vill vara med och utveckla 5:e generationens mobilkommunikation? Då är det här rätt ställe att vara på! Det andra läser om i tekniktidningar är för oss redan old news. Vi är bäst på det vi gör, säger våra kunder och analytiker i alla fall och vi jobbar i absolut framkant vad gäller trådlösa nät och mobilteknik.

Vad erbjuder Infovista mer än en arbetsplats där du får möjlighet att växa tillsammans med andra som brinner för samma sak som du, utveckling och teknik.

Infovista är mån om sina anställda och tycker bland annat att en mysig lounge där det finns möjlighet till avkoppling genom arkad-spel, TV-spel, pingis eller en gobit från kiosken är en självklarhet. Precis som att vi erbjuder en attraktiv lön, företagshälsovård, friskvård och subventionerade luncher mm.

Det finns även ett antal förmåner genom vår personalklubb ett in-house gym, idrottsaktiviteter och kulturevenemang, exempel bio, after-work, cyklar att låna, gratis kyl / frys etc.

I denna rekrytering samarbetar Infovista med Ghost Competence.
All kontakt gällande tjänsten ska gå via Ghost Competence.

Information om kundföretaget
Infovista Sweden AB tillhandahåller produkter och lösningar för testning, övervakning och optimering av mobila nätverk och tjänster, vilket hjälper nätoperatörer att mäta och förbättra abonnenters upplevelse av 5G, 4G och 3G-nätverk, inklusive sociala medier som Facebook, WhatsApp, YouTube och mer. Vi är en del av hela mobilnätets livscykel, från forskning och de första laboratorietesterna av ny teknik till distribution, optimering och övervakning av kommersiella nätverk.

Infovista Sweden AB arbetar redan med lösningar för nästa generationens trådlösa nätverk, 5G och IoT. Vårt uppdrag är att säkerställa tillförlitliga kommunikationstjänster för användarna, och förmågan att kommunicera är en hörnsten för yttrandefrihet, jämlikhet, demokrati och kunskap.

Vi är marknadsledande inom vårt område, med cirka 660 kunder i 180 länder, inklusive världens främsta mobiloperatörer, till exempel Verizon, AT&T, China Mobile och nätleverantörer som Ericsson, Huawei och Nokia. Våra TEMS-produkter är baserade på stora aktörer såsom Apple och Samsung.
Infovista sysselsätter cirka 800 personer i 20 länder, med 60+ som arbetar på vårt R&D-center beläget i moderna kontor på universitetsområdet i Skellefteå.Dina arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare kommer du att utveckla nästa generations testverktyg för IoT och 5G-nätverk. Arbetet innebär att kontinuerligt driva förbättringar av processer och produkter samt att du bidrar till att inspirera innovation och förbättring. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam där du arbetar i en agil miljö efter en SCRUM-metodik.

Våra agila team jobbar med allt från embedded lösningar, bygga Android kärnor och applikationer, Windows application, databaser till maskininlärningsteknik för att förbättra hur våra kunder använder våra verktyg för att lösa sina dagliga problem.Vi söker dig som
Är en utvecklare som har erfarenhet av att bygga professionella lösningar och vill ge slutkunden en fantastisk upplevelse av att använda våra verktyg. Vi söker även dig som just börjat din karriär och är mycket intresserad av att lära dig nya saker och använda dem för att skapa produkter som används i professionell lösning.

Du lägger stor vikt vid rätt kvalitet och är bra på att kommunicera information inom teamet och organisationen. Vidare ser vi att du har ett pragmatiskt tillvägagångssätt till ditt arbete och är stolt över att vända något som är komplext till en lösning som är lätt att använda.

För att lyckas i din roll som mjukvaruutvecklare krävs det att du är nyfiken och motiverad.

Färdigheter:
- Programutveckling i C #, C ++ och / eller Java
- Arbeta i agila team och ta ansvar
- Behärskar engelska i både tal och skrift

Kunskap i områdena nedan är meriterande:
- Mobil kommunikation WCDMA, LTE
- Felsöking i TCP/UDP/IP nätverk
- Android applications utvecking
- Utbildad i UX för att ge våra kunder ett nytt sätt att titta på nätverksinformation
- Kubernetes, Docker, Nifi, Kafka, Hadoop, Solr, Mahout och ZoomData


START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare med sex månaders provanställning

ORT: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2018-12-02

KONTAKT: Ellen Berg

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på ”sök jobbet”. Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ellen Berg, ellen@ghostcompetence.se
Om oss
Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se

Arbetslivserfarenhet

Mjukvaruutvecklare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Fast lön

Om anställningsvillkor

Heltid
Tillsvidare
Trädgårdsgatan 8
Ghost Competence AB
Trädgårdsgatan 8
93131 Skellefteå
Ange referens 546


Escape Room Stockholm