Vi välkomnar medicinsk sekreterare till akutmottagningen!


Arbetsgivare: Område Akutvård
Arbetsort: Östersund
Publiceringdatum: 2018-11-14

Akutmottagningen har hand om akuta sjukdomstillstånd och olycksfall som inte kan tas om hand på vårdcentralen. På Östersunds sjukhus har vi en akutmottagning som är öppen dygnet runt, årets alla dagar. Du som vill jobba på länets enda sjukhus, vara en viktig del i patientens vård som en i ett team och vill utvecklas i din profession kommer att trivas som medicinsk sekreterare på vår akutmottagning!

Vi strävar alltid efter en hög patientsäkerhet och ett professionellt bemötande. Vi jobbar ständigt med förbättringar för att utveckla mottagningen för att möta patientens behov på bästa sätt.
I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten för att bidra till en ökad patientsäkerhet.

Hos oss tillämpar vi önskeschema med tidsförläggning dagtid såväl vardag som helg, med möjlighet till kvällsarbete om så önskas.


ARBETSUPPGIFTER
Som medicinsk sekreterare på akutmottagningen kommer du att ha ett utvecklande arbete och ett samarbete med all vårdpersonal.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, operationsberättelser samt övrigt förekommande administrativt arbete.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic.

Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Du har ett genuint intresse för språk då du som medicinsk sekreterare kontinuerligt kvalitetsgranskar patientdokumentationen för att patienten ska kunna läsa och förstå sin egen journal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vill du veta mer om tjänsten eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system välkommen att kontakta enhetschef.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetslivserfarenhet

Läkarsekreterare / Vårdadmin / Medicinsk sekreterare: Mindre än 1 års erfarenhet

Om lön

Enligt avtal.

Om anställningsvillkor

Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .
Christine Jonsson, Enhetschef, Telefonnummer: 063-153838
christine.a.jonsson@regionjh.se
Kyrkgatan 12 Östersund
Område Akutvård
Box 654
83127 Östersund
Ange referens Persr/292/2018


Escape Room Stockholm