Ekonomiassistent inom kundreskontra till storbolag i Lund


Arbetsgivare: SJR
Arbetsort: Lund
Publiceringdatum: 2018-11-14

Är du en ekonomiassistent som har erfarenhet av stora flöden? Är flexibilitet och ansvar något som motiverar dig? Då ska du söka denna roll som ekonomiassistent! Du kommer att arbeta hos vår kund, ett stort och välkänt företag i Lund. I rollen som ekonomiassistent kommer du tillhöra ett härligt team med gott samarbete. Uppdraget är ett kortare föräldravikariat som sträcker sig från februari 2019 till april 2019.

Arbetsuppgifter

- Hantera inkommande kundbetalningar
- Hantering av påminnelser
- Uppdatera fakturor
- Kontakt med företagets försäljningsorganisation (samtal och mail på engelska)
- Ad hoc uppgifter inom ekonomi/administration

Kvalifikationer
För att passa i denna roll har du erfarenhet av arbete med stora flöden och transaktioner inom ekonomi. Erfarenhet av arbete med kundreskontra är en stor fördel eftersom du snabbt ska sätta dig in i arbetsuppgifterna och känna dig säker i det dagliga arbetet. Vår kund kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för att passa in i gruppen. Som person är du driven och inte rädd för att ta tag i arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av arbete i Movex är det meriterande. Du känner dig bekväm i att prata och skriva på engelska.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Om lön

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor

Heltid
Anställningstid enligt överenskommelse
Carin Berntsson
Humlegårdsgatan 20, Stockholm
SJR
Humlegårdsgatan 20
11446 Stockholm


Escape Room Stockholm